Kącik fanów rocka i metalu \m/

Nie kazda i nie zawsze.Nie bylo Cie przy piosence francuskiej :wink:
A z Ozzym to przyznam ze mam klopot.Wpadla mi taka biala koncertowka,oficjalny album…I posluchalem…
Ma-sa-kra…Pol biedy sam Ozzy ale zespol po prostu"młócił",na czele z “młotkowym” perkusistą.Zadnej gry,po prostu zgiełk plus onanistyczne solówki…
Przy Black Sabbath to dla mnie 3 liga…Nazywa sie to"Live At Budokan",czyli na zywo z Japonii…

1 polubienie

Czekam na ten album. Mistrzowie symfonicznego metalu z Finlandii w kwietniu wydadzą kolejny album. Kontynuacja opowieści o człowieku, naturze i przyrodzie. Singiel:

1 polubienie

Lordi fajnie wszedł w lata 80.

Właśnie rozwaliłeś mi romantyczny wieczór z Natalie Merchant…
Lordi wszedł tylko w powierzchowne pojęcie o osiemdziesiątkach, zrobili to nieźle ale jednak zbyt beznamiętnie i chyba nie do końca czuli klimat. Mimo wszystko dam im 3,5 na 10 :grin:

1 polubienie

@ Devil W dawaniu serduszek jesteś szybszy niż niemiecki internet :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Twój nik jest mi bliski :rainbow:
:wink:

Tu mam mój ulubiony kawałek Metaliki w najlepszym wykonaniu :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 polubienie

Jak moja teściowa, czy to Twoja siostra?? Czy może córka??

Jak siostra zakonna

1 polubienie

AC/DC nagrywa album. Fajnie że nie odchodzą. Podobno też Scorpions.

1 polubienie

Całe szczęście, że sporo ludzi lubi nie tylko pop, ale też lepszą muzykę :grin:

1 polubienie

XDDDDDDD

1 polubienie

Dobra przeróbka… Ale Jej nie odbieram aż tak źle, Ona jest jeszcze młoda i nie wie jak wszystko funkcjonuje… może się kiedyś nauczy i zrobi coś dobrego…

1 polubienie

Piekna dziewczyna!
Kiedys gdy mi sie kariera konczyła,z jakichs przyczyn ona i Lisa Stansfield,byly moim mainstreamem :wink:

2 polubienia

No właśnie, kiedy znów kącik muzyki francuskiej?

1 polubienie

Od dwóch godzin slucham genialnej plyty Dylana,“Love And Theft” ale…Jesli taka potrzeba :wink:
Daj mi chwil pare :wink:

1 polubienie

Lisa Stansfield za młodu była brzydulą, ale wyrosła i wyładniała :smile: Za to śpiewać potrafiła zawsze :grin:

1 polubienie

Zgadza sie.Nie przepadałem w niektorych przypadkach,za zanadto zmechanizowanym brzmieniem ale ona sama,bez zarzutu!

Posłuchajcie jak gra koronawirus :wink: