Nie kazda i nie zawsze.Nie bylo Cie przy piosence francuskiej
A z Ozzym to przyznam ze mam klopot.Wpadla mi taka biala koncertowka,oficjalny album…I posluchalem…
Ma-sa-kra…Pol biedy sam Ozzy ale zespol po prostu"młócił",na czele z “młotkowym” perkusistą.Zadnej gry,po prostu zgiełk plus onanistyczne solówki…
Przy Black Sabbath to dla mnie 3 liga…Nazywa sie to"Live At Budokan",czyli na zywo z Japonii…
Czekam na ten album. Mistrzowie symfonicznego metalu z Finlandii w kwietniu wydadzą kolejny album. Kontynuacja opowieści o człowieku, naturze i przyrodzie. Singiel:
Właśnie rozwaliłeś mi romantyczny wieczór z Natalie Merchant…
Lordi wszedł tylko w powierzchowne pojęcie o osiemdziesiątkach, zrobili to nieźle ale jednak zbyt beznamiętnie i chyba nie do końca czuli klimat. Mimo wszystko dam im 3,5 na 10
@ Devil W dawaniu serduszek jesteś szybszy niż niemiecki internet
Twój nik jest mi bliski
Jak moja teściowa, czy to Twoja siostra?? Czy może córka??
Jak siostra zakonna
AC/DC nagrywa album. Fajnie że nie odchodzą. Podobno też Scorpions.
Całe szczęście, że sporo ludzi lubi nie tylko pop, ale też lepszą muzykę
Dobra przeróbka… Ale Jej nie odbieram aż tak źle, Ona jest jeszcze młoda i nie wie jak wszystko funkcjonuje… może się kiedyś nauczy i zrobi coś dobrego…
Piekna dziewczyna!
Kiedys gdy mi sie kariera konczyła,z jakichs przyczyn ona i Lisa Stansfield,byly moim mainstreamem
No właśnie, kiedy znów kącik muzyki francuskiej?
Od dwóch godzin slucham genialnej plyty Dylana,“Love And Theft” ale…Jesli taka potrzeba
Daj mi chwil pare
Lisa Stansfield za młodu była brzydulą, ale wyrosła i wyładniała Za to śpiewać potrafiła zawsze
Zgadza sie.Nie przepadałem w niektorych przypadkach,za zanadto zmechanizowanym brzmieniem ale ona sama,bez zarzutu!