Nic nowego
Hmmm, też mi odkrycie.
Jak sobie człowiek sam nie poszpera, to kicha.
Macie coś fajnego na uchu?
Zaniedbujesz temat @Devil.
Nie samym piwem człowiek żyje
Ostatnia rzecz jakiej bym sie dzisiaj spodziewal to to,ze znajde tu cosik dla siebie.ZZ Top to nie jest moja ulubiona kapela ale juz od jakiegos czasu docierają do mnie próbki Gibbonsa ktory jest jakby…bardziej elastyczny.Rozejrze sie za płytą…
Oj gralbym to w radiu!!!
Lubie go.
Ma swoj styl,mimo ze jego blues to taki blues jak u Gary Moore’a.Czyli…nie do końca bluesowy
Na ale nie wszystko musi sie w tych rachubach zgadzać
Gary, jakoś rzadziej mi w ucho wpada.
Daj coś od siebie @collins02
Nie spodoba Ci sie…
Ale ok.
Tylko pozniej bo musze spadać na ok. godzine.
Czekaj, czekaj. Nie gustuję zbytnio w polskiej twórczości, mogę więc tego nie wiedzieć. Czy oni nadal razem nagrywają? Kiedyś widziałam występ Piotra w tv, śpiewał solo, do tego takie ckliwe pitu-pitu o lovaniu.
Nie wiem czy jeszcze razem ale wiem że biorą udział w różnych projektach w których pokazują pazur.
A taki to “biały soul”,lubi moja córka.
Zesztą uważam ze cala plyta Harry Stylesa,z jednym wyjatkiem,jest świetna.Szkoda ze wizerunek chlopaka jest bliski innym gwiazdom boys bandow i oglądanie tego czasem boli…No ale to moje zdanie,starego ramola
Fucking hell!!!
Skąd,SKĄD znasz Pata???
Bylem na jego 2 koncertach w tym w poznańskim Blue Nocie…Pilem piwo z gosciem oraz z jego basistą…
Prawde mowiac,ostatnie takie zdarzenie w Polsce…Nie licząc koncertu Skaldów który troche mnie zawiódł…
Dawaj…Spowiadaj sie!!!
Z You Tube. Ciiiii, nie mów nikomu. Obowiązuje Cię tajemnica spowiedzi
Czyli jakis boski przypadek…Ale Ci sie trafiło!!!
Na koncercie bylo wtedy 15 osób…Ten nastepny w Anglii wygladal inaczej ale…Pozostalo to wrazenie ze coorva,znowu cos nie jest tak jak byc powinno…
A jak oni zagrali"Crossroads" z wersji wzietej z repertuatu Cream…Do dzisiaj mi to przyspiesza spozycie piwa!