Nie przypadek. Stale poszukuję czegoś nowego. Bluesmani mają świetny wokal. Do tego gitara. Można się zatopić w tym gatunku muzyki.
Zaczęlo sie tak ze myślałem ze to znowu Snowy…
Ale ten harmonijkarz troche to poprowadzil w strone …Roberta Cray’a.I do razu lepiej.Bo bluesowo!
Baaaardzo imprezowe.
Poki pamietam…Sprawdz sobie faceta który sie podpisuje jako Keb-Mo.Powinno Ci sie spodobać.
Ha,ha,ha…Moj mistrz od konca lat 70-tych.Warszawiacy mogli kiedys widziec go na żywo…
Pat Mc Manus zawsze powoluje sie na swego krajana.Nawet czesciej niz na Moore’a.
Irlandia to kraina co najmniej muzycznie ciekawa ![]()
Jesli chcesz poznac jak gral wczesniej,wygooglaj sobie grupe Taste.Tez trio ale troche to bardziej surowe było…
Niby mnie to nie dziwi ale…Jestem stalym uczestnikiem Classic rock forum i to,jakim kultem cieszy sie Rory…Szok! I fajnie ze tak jest!
Słucham na wyrywki Keb Mo, zainspirował się muzyką R.Johnsona.
Clapton podobnie…Kwestia wyobrazni oczywiscie ale jednoczesnie pewien hołd dla dawnego mistrza…
Wystarczy na dzisiaj. Dobranoc.
@Devil , Ty wiesz, że niczym tego nie przebijesz
Piękno nigdy nie wychodzi z mody.
Za ten utwór dozgonnie będę Tobie wdzięczna. Mogę jego słuchać 8 razy z rzędu. Tyle miesięcy minęło i nadal jest jedną z moich perełek.
Drugi świetny, mocny i krytykujący rzeczywistość kawałek obiecującego bandu:
Tu starszy numer z Kazikiem o służbie zdrowia:
Kapela symphonic/gothic metalowa:
@efka lubi takie klawisze.
Tak piękny, melancholijny, liryczny utwór, i zapowiedź @Devil-a
Efka lubi klawisze!![]()
Owszem, lubię. A Ty nie? Zapominasz, że spędziłam kilkanaście godzin na Twoim profilu, póki darmowe wejścia miałam.
Masz “ucho” do utworów, w których twórcy potrafią budować nastrój/emocje ![]()
Bardzo lubię ![]()
Wiem. Dzięki Tobie ich poznałam. Wszystko zaczęło się od Memories.
Ciągle jestem pod wrażeniem Twojej wrażliwości. Piękne.