Nie przypadek. Stale poszukuję czegoś nowego. Bluesmani mają świetny wokal. Do tego gitara. Można się zatopić w tym gatunku muzyki.
Zaczęlo sie tak ze myślałem ze to znowu Snowy…
Ale ten harmonijkarz troche to poprowadzil w strone …Roberta Cray’a.I do razu lepiej.Bo bluesowo!
Baaaardzo imprezowe.
Poki pamietam…Sprawdz sobie faceta który sie podpisuje jako Keb-Mo.Powinno Ci sie spodobać.
Ha,ha,ha…Moj mistrz od konca lat 70-tych.Warszawiacy mogli kiedys widziec go na żywo…
Pat Mc Manus zawsze powoluje sie na swego krajana.Nawet czesciej niz na Moore’a.
Irlandia to kraina co najmniej muzycznie ciekawa
Jesli chcesz poznac jak gral wczesniej,wygooglaj sobie grupe Taste.Tez trio ale troche to bardziej surowe było…
Niby mnie to nie dziwi ale…Jestem stalym uczestnikiem Classic rock forum i to,jakim kultem cieszy sie Rory…Szok! I fajnie ze tak jest!
Słucham na wyrywki Keb Mo, zainspirował się muzyką R.Johnsona.
Clapton podobnie…Kwestia wyobrazni oczywiscie ale jednoczesnie pewien hołd dla dawnego mistrza…
Wystarczy na dzisiaj. Dobranoc.
@Devil , Ty wiesz, że niczym tego nie przebijesz
Piękno nigdy nie wychodzi z mody.
Za ten utwór dozgonnie będę Tobie wdzięczna. Mogę jego słuchać 8 razy z rzędu. Tyle miesięcy minęło i nadal jest jedną z moich perełek.
Drugi świetny, mocny i krytykujący rzeczywistość kawałek obiecującego bandu:
Tu starszy numer z Kazikiem o służbie zdrowia:
Kapela symphonic/gothic metalowa:
@efka lubi takie klawisze.
Tak piękny, melancholijny, liryczny utwór, i zapowiedź @Devil-a
Efka lubi klawisze!
Owszem, lubię. A Ty nie? Zapominasz, że spędziłam kilkanaście godzin na Twoim profilu, póki darmowe wejścia miałam.
Masz “ucho” do utworów, w których twórcy potrafią budować nastrój/emocje
Bardzo lubię
Wiem. Dzięki Tobie ich poznałam. Wszystko zaczęło się od Memories.
Ciągle jestem pod wrażeniem Twojej wrażliwości. Piękne.