Czy już jest ten czas, gdy powinniśmy zacząć posuwać się do kanibalizmu, czy jeszcze ze dwa dni powinniśmy poczekać?
Ci, którzy są chudzi - mogą, chociaż ludzina jest niskokaloryczna. Ci grubi jeszcze czekają (aż chudzi utyją…) Na końcu wirus nie będzie miał żywiciela a Ziemię będzie zamieszkiwał wyłącznie DSHN! Górą Harmonik!
To trzeba by sie rozejrzec po okolicy. I sprawdzic diete kandydata, ponoc mieso z trawozernych lepsze. A kiedys slyszalam, ze z takich karmionych jablkami najlepsze
No to kandydata już mamy…
Wszelkie podobieństwo do nazwy, właściwości rzeczywistej osoby, jest całkowicie przypadkowe i niezamierzone
Oczywiście, zawsze tak się wyjaśnia w powieściach.
Za wcześnie. W sklepach wciąż mają mięso zwierzęce. Potem można zacząć tuczyć teściową
jeszcze ze dwa dni powinniśmy poczekać xd
Okonek ma chrapkę na harmonijnego?, zostaw go elsie, ona go schrupie wprost z rożna
Najpierw trza ją mieć
ja mam za daleko, a i kilku wege z forum bezpiecznych nie jest, choc niektorzy ponoc maja niedowage…
Ogryzę do kości… (nieharmonijnie!)
taa chyba Z OŚCI !TOŻ TO same OŚCI, pewnei się teraz złOŚCI! że mówi się o nim bez miłOŚCI! bo my jesteśmy po prostu zbyt prOŚCI by dobrać się do jego wnętrznOŚCI
He he he przewiduję sporo smacznego mięska…
A żylasta za bardzo nie będzie?
Z głodu zeżresz wszystko.
Żylaści to mogą być teściowie… ale ja bym wolała umrzeć z głodu jednak …
Porządnie utuczyć. Golonka i flaki to fajne przysmaki.
Nie jedzcie tyle, bo utyjecie