Jak mu palm na Hawajach zabraklo to zapraszam do siebie.
Wg ostatnich obliczen na 1 mieszkańca okolicy wypada troche ponad 2 sztuki daktylowych, nie licząc innych nieco bardziej ozdobnych.
Kaktusów tez nie zabraknie. Bedzie na czym usiąść.
P.S. Elche i okolice to ok. 500 tys.mieszkancow.
Cóż za sadystyczne propozycje
Siadałaś? Próbowałaś jak to jest?
Tiaaa. To takie pufy dla niechcianych gosci…
Częste mycie skraca życie. Skóra się ściera i człowiek umiera.
Pod podobną palmą piłem sok z mandarynek w chwili przerwy w winnicy, jak z naprzeciwka Romowie zaprosili, pyszny i chłodny, pycha, po lewicy i prawicy grube pękate kaktusy z żółtymi kwiatkam. A wokół mnie wysokie chuderlaki około 2 metrów, ino że kolce żadsze i bardziej masywne
Ten karp to z Amazonki?
Z miejskiego ZOO na Nowogrodzkiej.
Kiedyś podobnego mieli na Kremlu. Powiadają, że w ostatnich latach życia na baterie chodził…
Ten nasz z Zoliborza chce smartfony młodzieży zabierac
Część sluzalczych newsolapow potraktowała to powaznie…
He he. pamiętam, jak w 2019 publicznie sie chwalił, że dzięki jego rządom, każdego młodego stać na smartfona…
Bo pewnie myśli że jak zabierze ludziom smartfony to zaczną oglądać PiSwizję i łykać jego propagadę @birbant
Już wiedzą, że u zdecydowanej większości młodych, mają przerąbane.
Nie tylko mlodych. Smartfon na stale trafił pod strzechy
A google po wpadce z wyborami prezydenckimi w USA i jakąś podobna afera w GB stara się od bezpośredniego udziału w propagandzie politycznej trzymać z daleka.
Ostatnio sie uśmiałam jak szef WHO (Etiopczyk ,ktory już dawno powinien świat oglądać w kratkę za przewalki w Erytrei) nie będący lekarzem zresztą, przekonywal, ze wine za rozlezienie się małpiej ospy po świecie ponoszą geje i ich wrodzony promiskuityzm (czyli nieuporzadkowane ogólnie życie seksualne).
Ostatnia taka akcja byla w poczatkach epidemii AIDS. No i zapomniało mu się, ze ta choroba nie przenosi się drogą plciowa a przez brak higieny. Covid się kończy, a do kawiorku przepijanego szampanem się przywykło?
W kazdym razie tutejsze środowisko LGTB zawylo zgodnym chórem , a facetowi Hiszpanii odwiedzac bym nie radziła. Pomidory dojrzewają, a jajka wystawione na ten upal szybko zamieniają się w zbuki
prysznic se zamontuj to nie będziesz miał takich problemów
Ludze do dobrego ? Codziennie mam myc zeby?