A ja to chodzę i śpię. Jak człowiek pierwotny. I leczę mózg ciszą…albo tańczę Vaya Con Dios - What's A Woman (HQ Video Remastered In 1080p) - YouTube
Czyli, mówiąc krótko, lunatykujesz?
Wtrącę się jeszcze raz albowiem przede mną, aktualnie najlepszy odpoczynek i zupełnie nie bierny, wręcz przeciwnie. W najbliższy poniedziałek startuję do Polski… Na tak długo, jak się da.
Dziś ostatnia tortura, do piątku wieczór - sobota rano dojdzie się do siebie i nic mnie tu już trzymać nie będzie…
Już wiem, że w programie mam Wrocław z Panoramą Racławicką i kilka innych. Wnuki czekają aż im rzucę parę informacji o Insurekcji i o Kościuszce w ogóle w związku z tą Panoramą, ale jakoś to przeżyję.
Mam też plana odwiedzić przyjaciół z foruma naszego i jedną osobę więcej, a może i dwie, jak się uda. Będę się kontaktował indywidualnie, więc już drżyjcie ci, co wiecie…
Poza tym jest Łeba, jest Trójmiasto do zaliczenia i takie tam w podobie.
Trochę, ale zupełnie niewiele zboczyłem z temata, ale wiem, że @collins02 nie będzie z tego focha miał…
A poza tem; dziś gra Iga, więc nie ma czasu na pierdoły…
Odpoczywam
Genialne.
Jolega @Devil to sie juz pewnie zmęczył tym odpoczywaniem
A ja na to nie wpadłam
“…światła nie muszę gasić…”- to była przenośnia:zamykam powieki😁
Świetny pomysł. Spróbuję!
Ale to nie jest takie proste. Odpoczywam czyli, co robię?
Nic, bo odpoczywam
A siedzisz, stoisz, chodzisz, patrzysz w okno? Ja kiedy nie robię nic, zwykle dłubię coś w włóczki.
Nic, to nic
Mrugasz i oddychasz czyli nie ma tak, że nie robisz nic.
Zakładam też, że coś tam myślisz w tym czasie. Trudno nie myśleć, nawet jeśli się chce.
To nie ja robię, to się samo robi
Więcej rzeczy mogłoby się samo robić. Na ten przykład - obiad.
Kiedy jestem zmęczona staram się odsapnąć, odpocząć, zrelaksować się, jeśli jest opcja kładę się wcześniej spać lub ucinam sobie drzemkę. Kiedy nie mam opcji żeby porządnie odpocząć wtedy przycupnę gdzieś na chwilę, kawa lub energetyk, praca w spokojniejszym trybie.
Oj to masz jeszcze zdrowie.
Ja jak jestem zmeczona to padam w locie. Moze byc to polana w lesie, mrowki mnie nie zjadły.
@okonek Mierzysz cukier? Jego spadek objawia się całkowitym odcięciem energii…
Spadek cukru a raczej niedobor?
Cukierka w torebce nosze. Nie potrzebuje maszynki do pomiaru.