@joko Ponarzekać sobie lubię, taki sport
Skarpety to ja noszę nieustannie (poza sezonem letnim) , także w nich śpię. Problem polega na tym że nawet w skarpetkach stopy bywają zimne, za dużo siedzenia i krążenie kiepskie…
Specjalnie udawałam, że nie pamiętam, kto to narzeka, to Ty się sama wydałaś ![]()
Zamiast narzekać - działaj, bo bez działania nic nie osiągniesz. Ktoś Ci powspółczuje, ktoś inny powie, że też tak ma i co? Nie pomoże Ci to bo od tego stópki nie będą cieplejsze. Spróbuj zgłosić problem lekarzowi przy najbliższej okazji. Może potrzebne są jakieś badania, leki itp. Skoro stwierdzasz, że ruch Ci pomaga, to… a co ja Cię będę pouczać. Swój rozum masz, a ja nie jestem kaznodzieja, żeby kazania prawić.
Zadbaj o siebie, bo nikt inny tego nie zrobi.
@Bingola O co chodzi z tym kupowaniem działek? ![]()
Mnie w skarpetach nogi marzną w nocy własnie.
@joko No przeca noszę te zoki! ![]()
Kaj chcesz łoblyc coś na szłapy, to zoki najgryfniej. ![]()
Cyrkulator sobie kup, to będzie Ci cyrkulował i taniej wyjdzie.
Nie chcę. Albo klimatyzator albo nic. Tutaj koszta są ważne jak zwykle, ale nie najważniejsze. Najważniejsze jest to, że mi się nie podoba z wyglądu. Psułby mi przytulność mieszkania, w każdym pokoju musiałby być (czyli cztery).
To nie to samo. Ale faktycznie wentylator to ułamek ceny.
@joko Różne rzeczy próbowałam, ale zaraz zjem zupę na bazie tłustej harmonijnej gęsi na rozgrzewkę.
Wcinaj! Smacznego ![]()
No wiesz, rozumiem…ale fajnie się nazywa. Nie każdy od razu wie, co tam cyrkuluje ![]()
A wiesz, że masz rację? O tym nie pomyślałam. Muszę to jeszcze przemyśleć! ![]()
Jest jeszcze jedna opcja o wiele lepsza od klimatyzatora. Właściwie to odmiana klimatyzatora ale nie szpeci elewacji i mieszkania.
No i mogłabyś go nosić do pracy. Tylko wybierz jakiś gustowny, żeby się ładnie układał w torbie. Intrygująco.
Mąż w zimie. Grzeje, jeśli jest za blisko.
Płci birbant płci…
A czego tam szukac?
Z pingwina nie upedzisz.
Inuici probowali z fok, ale ponoc tego nawet diabel nie przyswoi ![]()
![]()
No widzisz. A na Marsie i Księżycu znaleźć można jeszcze mniej, ale za to znacznie większym kosztem… ![]()
Czy naprawdę uważacie, że cywilizacja, która najpierw wysłała ludzi w kosmos a dopiero kilkadziesiąt lat później wynalazła walizki na kółkach zasługuje na poważne traktowanie? ![]()