Kiedy widzisz SADŁO na swoim brzuchu

Jeszcze…mamy póki co… :woman_facepalming:

Serio…?

5 polubień

Mam! Ale BMI w porządku, więc się nie przejmuję. Dobre lata już minęły…

2 polubienia

Niedawno na swoim brzuchu kawę w stanie po zaparzeniu widziałem. Szczęście, że już była po fazie wrzątku. I tak lepiej na brzuchu, niż na klawiaturze… :crazy_face:

4 polubienia

To masz bardzo oryginalny sposób picia kawy. Ja jeszcze z brzucha nie próbowałam pić. Przypuszczam, że jesteś bardzo wygimnastykowany, żeby dać radę pić kawę z brzucha.

2 polubienia

Moze kolega trenowal wchlanianie kawy przez skore?

3 polubienia

Możesz mieć rację. No bo mi się normalne picie kawy z brzucha nijak nie udaje.A może mój brzuch jeszcze za mały na to? :wink:
A tak serio: @birbant - poparzyłeś się kawą? :thinking: Współczuję.

3 polubienia

Jest sposób kosmetyczny=peeling z kawy.
Możesz wypróbować.
To nie żart.

4 polubienia

A później cała łazienka za… chlapana tymi fusami. Wszędzie. Kafelki też. I butelka z szamponem i podłoga i ręczniki upaciane. Wszystko. Lepiej jakiś profesjonalny peeling :upside_down_face:

3 polubienia

W łazience i tak ciągle trzeba sprzątać.
A gdy jeszcze MĘŻCZYZNA tam wejdzie…
/w jakimkolwiek by wieku nie był… :innocent:/

2 polubienia

No to teraz wyobraź sobie jak wyglądałaby łazienka, gdyby to mężczyzna robił sobie peeling tymi fusami. Ja sobie wolę nie wyobrażać, bo zasłabnę :joy:

4 polubienia

Ciekawostką zaś jest że w publicznych toaletach to w damskich jest bajzel i smród. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

No wiesz - oni są tak jakby więksi i z koordynacją ruchów też u nich słabiej, a poza tym - gdyby sami musieli sprzątać, to uważaliby bardziej :wink:

1 polubienie

Zalezy gdzie.
W kraju mañan brudna toaleta jest rzadkoscia.
Nawet toytoye plazowe czyszcza kilka razy dziennie. A w nocy odkazaja dokladniej.

2 polubienia

@Mamita Ja tam lubię jak mój mąż posiedzi czasem w łazience. Pucowanie kabiny to jego hobby. Ja tego nie znoszę :stuck_out_tongue_closed_eyes:

4 polubienia

Dosłownie! Fokarium i zamaszyste kapiele! :smiley:

Mam, dłoń, która czasem mnie zawodzi, zastarzała kontuzja. Czasem bezwiednie prostują mi się palce prawej ręki.

4 polubienia

Przepraszam :hibiscus:

2 polubienia

Nie ma za co. Przecież się nie pogniewałem. :blush:

1 polubienie

@Fifka @Bingola Podobno: Baba bez brzucha jest jak garnek bez ucha :upside_down_face:

3 polubienia