Kiedy widzisz SADŁO na swoim brzuchu

buty prezesa…

2 polubienia

Prezes obuty
w dwa różne buty,
włazi do sejmu, pełen buty.
Każdy ze śmiechu jest prawie struty…

I to jest, właśnie homonim.

5 polubień

:smiley: …nie wiem, co sobie kupić z powodu brzucha. Może na razie dać spokój? :thinking: Albo zrobić dobry uczynek i oddać nieodesłane ubrania :face_with_raised_eyebrow: komuś…l

1 polubienie

Piochus uwierz,że W ŻYCIU w męskiej toalecie nie byłam… :wink:
A swoją drogą,to w jakim celu znalazłeś się w damskiej?

No i dlatego JA KABINY NIE POSIADAM…
Mój czasem siedzi dłużej w łazience,ale nie wiem co robi,bo efekty jakieś słabiutkie :wink:

@Szczery_do_BULU Nieeeeee, nooooo…

1 polubienie

A tak mi się przypomniało ! :smiley:

4 polubienia

Dobrze, że nie siedział pod drzewem z wielkimi dupskami, bo mógłby tego nie przeżyć i teorii o przyciąganiu, by nie stworzył…:sweat_smile:

1 polubienie

Chyba każdy ma trochę sadła :wink: Podobno nawet człowiek umierający z głodu ma trochę tłuszczu.

3 polubienia

Wcale bym się nie czepiała tematu. gdyby mi to osobiście nie przeszkadzało…

1 polubienie

Stluszczona watrobe.
Zniszczona walką o zycie.

Anorektyczki raczej nie mają.

1 polubienie

Sadła może i nie mają, niemniej tłuszcz w ich organizmach wciąż jest obecny. Każdy człowiek go ma. Poważny niedobór tłuszczu w organizmie zabija szybciej, niż jego nadmiar.

3 polubienia

Odrobine mialy, ale jak mawala moja cioteczna babka? W Oświęcimiu grubych nie bylo.

Zgadza sie.
Madrosc ludowa? Zanim gruby schudnie to chudego szlg trafi…

1 polubienie

Anoreksja to powazna choroba. Pomijajac, ze ustalenie przyczyn i zaleczenie wymaga bardzo indywidualnego podejscia, bo w wiekszosci sa natury psychologicznej, to fizycznie chorzy bardzo czesto jesli nie wadaja w bulimię to potrafia wypic do 8-10 litrow wody dziennie. A w tych ilosciach to jest trucizna.
Przykra sprawa.

2 polubienia

1 polubienie