I znowu podkrakowskie Łagiewniki…
co on tam będzie robić?
Jak to co?
To co robi “rycerstwo”
Jak trwoga to w sukienkę
Raczej do kumpli.
Towarzystwo wzajemnej adoracji.
Ciekawa jestem czy papież zatwierdził tę organizację, czy to inicjatywa obywatelska abepe Jędraszewskiego?
Swaja drogą to ta świątynia w Łagiewnikach niejeden cyrk ostatnio widziała. Sala imprezowa pod kuratelą w/w hierarchy.
Będzie robił to co robił do tej pory. Wykorzystywał nieletnich.
On akurat nie pederasta. Gorzej, wykorzystywal nadzieję i naiwność smiertelnie chorych i ich bliskich. Jesli tam się pojawia temat dziei to w kontekście obietnic cudownych uzdrowień. I to nie modlitwą.
Ale też nieletnich. Jaka różnica? Tu rucha małoletnich i tu rucha. Tylko że w jednym przypadku w przenośni a w drugim…
W drugim to ich rodziców i otoczenie Bo nieletni kasy nie mają.
No tak… ale mimo wszystko robi to samo. Powinien być w polskim prawie paragraf o wykorzystywaniu choroby nieletnich do zysków własnych.
Nie tylko nieletnich.
Tylko co z lekarzami???
W koncu też z czegos zyc muszą?
Oj lekarze… ostatnio mój lekarz domowy miał urlop i zadzwoniłem po leki… Pani doktor w zastępstwie mi powiedziała “tego nie tego nie bo nie uznaję Ten lek w karcie jeszcze na 5 dni pan ma” No Kufa mam i co mam co 2 dzień dzwonić bo jeszcze mi zostało?
Chyba, że jak z płatną protekcją zwaną potocznie sutenerstwem. Kazda meroda walki z tym dobra. Tylko porownanie prostytucji z medycyna mocno niezręczne. Choć medycy “biznesmeni” też są.
Gorzej jak lekarz zaczyna bioprądami leczyć. Tak z tą panią doktor jest bo nie dopisałem. Żadnych antybiotyków, leków przeciwbólowych, nasennych.
A hala podczas spotkania z niejakim inzynierem nielekarzem Jerzyn Ziębą pękała w szwach?
A potem strajkuja (pod plaszczykiem NIE seksualizacji spoleczenstwa w tym niemowlaka) przeciwko przedmiotowi, ktory w zalozeniu ma z tych przesądów i myslenia kategoriami cudów wyciągać?
No ale? Strefa określmy to intymna i kwestia zdrowia, ktore potrafi się posypać w kilka sekund to wymarzone pole do nadużyć.
A w kwestii rozumu? Legenda o AI madrzejszej od ludzi tez ma się dobrze. Zapominaja o grzechu pierworodnym przetwarzania danych? B-B. Bzdura na wejściu, bzdura na wyjściu.