Użytkowniku /użytkowniczko/ tego forum:
Kim naprawdę jesteś?
Rozmawiam z nieznajomymi nie mając pojęcia o Was.
Odkąd zainteresowałam się zjawiskiem płatnego trollingu ,internetowego hejtu czy pracy zdalnej ,coraz częściej mam wątpliwości ,czy sztuczna inteligencja nie znalazła i TU swojego miejsca dla rozwoju.
Co o tym myślicie?
Kogo z nas podejrzewasz o “nieludzkość”?
Gdyby tak patrzyć pod kątem “uderz w stół…”, to wypadałoby Ci teraz podejrzewać mnie
Nie rozmawiamy o “podejrzliwości” , tylko o ewentualnej obecności sztucznej inteligencji na naszym forum.
Za male forum.
I nie przesadzajmy z ta sztuczną inteligencją.
Jeszcze ciągle jest narzędziem i predzej kot przejdzie test Turinga niz sieć.
Ale patrzac ma możliwości jest narzedziem niebezpiecznym.
A jakby co?
Musk się broni, ale jaka jest prawda?
Jestem automatem. Mam do zaoferowania panele fotowoltaiczne
Ciekawe pytanie ale pewnie pozostanie bez odpowiedzi.No bo chyba nie spodziewasz sie czyjejś spowiedzi…
Ok.Kim ja jestem?
Dwu-państwowcem,podróznikiem,degustatorem,koneserem sztuki niemal każdej,z muzyką i filmem na czele…
Ale chyba to wiesz…
Zrobisz jak zechcesz ale nie jestem szpiegiem,prawde mówiąc nie cierpię sieci choć staram sie przystosować do wymogów współczesności…
Co jeszcze Cię interesuje?
Przestań, bo zwariujesz jak przyjdzie ci mieć kontakt z Ukraincami… w końcu każdy może być potencjalnym szpiegiem Ja to nawet Polaków o to podejrzewam.
Na niektórych portalach przy logowaniu się trzeba jest udowadniać swoje człowieczeństwo
A niby jak?
Spoko…Mam dom,rodzine,pracę…Nie zwariuję
Wpisz kod z obrazka (kolorowe literki) bądź zaznacz zdjęcia na których są np.samochody to te zaawansowane jest jeszcze porostu zaznacz że nie jesteś robotem
To jest strasznie głupie i wkurzające
Ale co?Potrafie odpowiedziec,kim,mniej wiecej jestem…Nie czuje jakiejś specjalnej sowieckiej akcji…
Dlaczego głupie? Logiczne. Automat tego nie rozwiąże.
Jej chodzi o testy potwierdzające że jesteś człowiekiem a nie sztuczną inteligencją to takie zabezpieczenie na niektórych stronach żeby ludzie nie używali tam botów symulatorów kliknięć myszki gdzie trzeba zaznaczać np.samochody w zbiorze obrazków przykład tego umieścił Bingola wyżej
No ok. Ale @bingola zgrzeszył czy nie?
Teraz to ja nie wiem o co chodzi czym @Bingola miał zgrzeszyć?
Każdy człowiek jest grzeszny, nawet papież
Przeleciałem wszystkie wypowiedzi i juz sam nie wiem…Sorry.Efekt bycia w 3 miejscach w tym samym momencie…
Dobrze ze cyclingnews jeszcze nie ruszyło na dobre