Kobiecość ?

Antek, czas nam na piwo iść, mam to samo, no może dużo torebek a szczególnie butów mam, ale …:wink:

1 polubienie

Cholercia,
nic z tego u mnie
to ja naprawde nie jestem kobieta :hot_face:

1 polubienie

No jasne
przeciez od dawna wiadomo Zdzicho, ze my to “menszczyzny”

1 polubienie

Dla mnie to najwyzszy komplement!

1 polubienie

Atka, to poczytaj o tym śnie
http://www.moj-sen.info/sennik/sen-o-butach-na-obcasie.html
Według mnie kobiecość to wdzięk, taki, jaki potrafią mieć tylko kobiety :blush:

2 polubienia

Dwa zrozumialce…

2 polubienia

To musze zobaczyc inne sny. Bo ostatnio mam dosc oryginalne sny
Chociaz jestem zwolennikiem raczej indywidualnej interpretacji snow

1 polubienie

Przecież to tylko zabawa :wink:

1 polubienie

To prawda ze zabawa, ale czasem zawiera tez i ogolne wskazowki na co zwrocic uwage.
Czasem sie sprawdzaja

1 polubienie

Masz rację, tym bardziej, że sny rozwiązujące dylematy i problemy można sobie także “zaprogramować”. Umiałam to bezpośrednio po kursie Silvy, ale z czasem chcąc się całkowicie wyzwolić z działań tego kursu na moją psychikę zarzuciłam to i nawet częściowo zapomniałam jak to się robi. :sweat_smile:

2 polubienia

A co to za kurs Silvy?

1 polubienie

To taki, po którym masz komputer w głowie zamiast mózgu. Ułatwia życie ale ogranicza wg mnie zdolności odczuwania. Nie warto. Kasa wywalona w błoto i zmarnowany czas, bo chyba nikt nie chce być “mechaniczny”. Co jakiś czas organizują. Wpisz w wyszukiwarkę, to powinnaś coś znaleźć. Odradzam branie udziału w nim.

1 polubienie

Pytam z ciekawosci
Mnie nic nie wyskakuje oprocz nazwisk sportowcow i poiosenkarki

1 polubienie

https://www.google.com/search?q=polska.+Kus+silvy&oq=polska.+Kus+silvy&aqs=chrome..69i57.13393j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Może tu coś znajdziesz.

1 polubienie

Uprzedzam jednak, że uważam, że nie warto.

1 polubienie

Troche znalazlam, wynika z tego ze w Polsce popularne. U nas nie
Ale zgadzaloby sie to z moja teoria, ze wszystko co sie u nas skompromitowalo i nie sprawdilo wedruje do Polski i tam ma sie dobrze np skompromitowane firmy jak Nestle czy Oetker
Troche te Silvy objasnienia skomplikowane i pociesze sie ze na pewno nie bede tego stosowac.
Ale medytacje zalecaja i lekarze i buddyzm

1 polubienie

Nie są to takie typowe medytacje w tym wypadku. Tu nie jednoczysz się ze światem, tylko najczęściej wchodzisz jakby wgłąb siebie i przeprogramowujesz się. Jest to jakaś wredna manipulacja własną psychiką, uważam, że niebezpieczna, bo żeby z tego wyjść, naprawdę trzeba się "napracować’. Ponieważ dawno już stwierdziłam, że czasem interesują nas podobne sprawy, dlatego ostrzegłam, bo nie wybaczyłabym sobie, gdybym w tym przypadku była dla Ciebie impulsem.

1 polubienie

To co uslyszalam i przeczytalam:

• zadnych konkterow
  • za duzo obietnic
  • manipulowanie statystyka
  • reklama typu: wczesniej bylem do niczego, po kursie jestem wspanialy
  • metoda zalecana jako skuteczne antidotum na wszystko dla wszystkich
    to sie ma nijak do psychologii
    Typowe dla manipulatorow
1 polubienie

Czyli ma brać pieniądze za seks? Bo właśnie to robią dziwki :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Ja jestem uczulona na lakier do paznokci, ale i tak uważam się za kobiecą :wink:

2 polubienia