Antek, czas nam na piwo iść, mam to samo, no może dużo torebek a szczególnie butów mam, ale …
Cholercia,
nic z tego u mnie
to ja naprawde nie jestem kobieta
No jasne
przeciez od dawna wiadomo Zdzicho, ze my to “menszczyzny”
Dla mnie to najwyzszy komplement!
Atka, to poczytaj o tym śnie
http://www.moj-sen.info/sennik/sen-o-butach-na-obcasie.html
Według mnie kobiecość to wdzięk, taki, jaki potrafią mieć tylko kobiety
Dwa zrozumialce…
To musze zobaczyc inne sny. Bo ostatnio mam dosc oryginalne sny
Chociaz jestem zwolennikiem raczej indywidualnej interpretacji snow
Przecież to tylko zabawa
To prawda ze zabawa, ale czasem zawiera tez i ogolne wskazowki na co zwrocic uwage.
Czasem sie sprawdzaja
Masz rację, tym bardziej, że sny rozwiązujące dylematy i problemy można sobie także “zaprogramować”. Umiałam to bezpośrednio po kursie Silvy, ale z czasem chcąc się całkowicie wyzwolić z działań tego kursu na moją psychikę zarzuciłam to i nawet częściowo zapomniałam jak to się robi.
A co to za kurs Silvy?
To taki, po którym masz komputer w głowie zamiast mózgu. Ułatwia życie ale ogranicza wg mnie zdolności odczuwania. Nie warto. Kasa wywalona w błoto i zmarnowany czas, bo chyba nikt nie chce być “mechaniczny”. Co jakiś czas organizują. Wpisz w wyszukiwarkę, to powinnaś coś znaleźć. Odradzam branie udziału w nim.
Pytam z ciekawosci
Mnie nic nie wyskakuje oprocz nazwisk sportowcow i poiosenkarki
https://www.google.com/search?q=polska.+Kus+silvy&oq=polska.+Kus+silvy&aqs=chrome..69i57.13393j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Może tu coś znajdziesz.
Uprzedzam jednak, że uważam, że nie warto.
Troche znalazlam, wynika z tego ze w Polsce popularne. U nas nie
Ale zgadzaloby sie to z moja teoria, ze wszystko co sie u nas skompromitowalo i nie sprawdilo wedruje do Polski i tam ma sie dobrze np skompromitowane firmy jak Nestle czy Oetker
Troche te Silvy objasnienia skomplikowane i pociesze sie ze na pewno nie bede tego stosowac.
Ale medytacje zalecaja i lekarze i buddyzm
Nie są to takie typowe medytacje w tym wypadku. Tu nie jednoczysz się ze światem, tylko najczęściej wchodzisz jakby wgłąb siebie i przeprogramowujesz się. Jest to jakaś wredna manipulacja własną psychiką, uważam, że niebezpieczna, bo żeby z tego wyjść, naprawdę trzeba się "napracować’. Ponieważ dawno już stwierdziłam, że czasem interesują nas podobne sprawy, dlatego ostrzegłam, bo nie wybaczyłabym sobie, gdybym w tym przypadku była dla Ciebie impulsem.
To co uslyszalam i przeczytalam:
- zadnych konkterow
- za duzo obietnic
- manipulowanie statystyka
- reklama typu: wczesniej bylem do niczego, po kursie jestem wspanialy
- metoda zalecana jako skuteczne antidotum na wszystko dla wszystkich
to sie ma nijak do psychologii
Typowe dla manipulatorow
Czyli ma brać pieniądze za seks? Bo właśnie to robią dziwki
Ja jestem uczulona na lakier do paznokci, ale i tak uważam się za kobiecą