Kobietom w zaawansowanej ciąży zaokrągla się brzuszek,

Dwa tygodnie temu pisales to samo
Ile trwa ten majowy tydzien?

1 polubienie

Dla dobra wszystkich mogę ją poświęcić…

Myslisz, ze duzej straty dla Ciebie nie będzie? Cóż za skromnosc :joy_cat::joy_cat::joy_cat:

Nie mogłem tak pisać, skoro wiem, że Majowie finał dla tej ludzkości przewidują na 22.12.2022…

To samo mówili w 2012 roku

3 polubienia

Kogos wyraznie te dwojki prześladują…
Gdyby to bylo tylko w Polsce to moznaby powiedzieć, ze stres postraumatyczny związany z okresem chodzenia do szkoly :joy::wink:

1 polubienie

Nieprawda. Majowie koniec świata przewidywali na 21 grudnia 2012 roku kiedy to rzekomo z tą datą kończył się ich kalendarz i to się nie sprawdziło.
Poza tym jakby co, 23 grudnia nie rób sobie wentylu wymówki, ze to Majowie się pomylili a nie Ty :smiley: Bierz na klatę, ze obwieszczasz coś w swoim, a nie cudzym imieniu :wink:

3 polubienia

Poza tym i tamta i obecna data są nadinterpretacją, a nie przepowiednią Majów.
„ Naukowcy badający [kulturę Majów] wielokrotnie podkreślali, że przewidywań nadciągającej zagłady nie ma w żadnym z dostępnych źródeł historycznych.”

2 polubienia

Przeciez wiadomo, ze koniec swiata to święto ruchome…

4 polubienia

Ziemia też się zaokrągliła :earth_africa:, bo wcześniej przecież ona była płaska xD

5 polubień

Dla niektórych jest do dziś płaska… :joy:

4 polubienia

Oczywiście, że się zaokragliła, popatrzcie tylko:

3 polubienia

A wiesz, ja bardzo chętnie przeglądam tematy Kolegi! Zawsze wprawiają mnie w wyjątkowo … DOBRY nastrój. :joy:

3 polubienia

To uważaj, bo kolega, jak to przeczyta, gotów się oświadczyć… :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Eee, już to robił, bezskutecznie z resztą… :joy:

2 polubienia

Jak nabierze sił…

1 polubienie

Bo to teraz moja kolej… :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Stary taki a jeszcze się kolejkami bawi… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

W mojem wieku to się stoi w kolejce, a nie bawi… :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

A nie ma tam jakiegoś krzesełka, żebyś nie musiał stać? :smiley: