a Planeta Ziemia nie może być w ciąży i urodzić swe Drugie Księżycowe Dziecko? Wg mnie, ten poród jest już na wyciągnięcie ręki, co oczywiście zakończy nieharmonijną, patologiczną cywilizację ludzką.
Najmądrzej, gdyby cała ludzkość szybko wybrała mnie Przewodnikiem Ludzkości, bo beze mnie “góra” ludzkości nie rozumie niczego ważnego i mądrego, ale pewnie wolicie wierzyć bezmyślnym i oszukującym uczonym wiadomonacyjnym, pandemicznym i kapłanom.
Na rok 2023 zapomnij byś został przewodnikiem… Dawno już zakończono wybory. Na rok 2024 też masz niewielkie szanse, aspoleczny jesteś, ludzi nie słuchasz, tylko własny nos widzisz.
Komisja wyborcza takich nie lubi i podania od razu do kosza wyrzuca. Najpierw się zmień leniu…
Nie pisz mi takich rzeczy skoro już wiesz, że wolę wierzyć uczonym niż Tobie. Szkoda klawiatury na wypisywanie tego do mnie czyli do osoby, która Ci wcale nie wierzy
A jak Ty chciałbyś uszczęśliwić? Siedząc za stołem i klepiąc w klawiaturę? To lepiej wstań i pozbieraj troszkę śmieciuszków w swoim mieście. Planeta będzie czyściejsza i ludzie szczęśliwsi.
Myślisz, że użytkownicy tego forum woleliby nie zetknąć się z moimi hipotezami? Potrafiłabyś sobie wyobrazić, ile najmądrzejszych książek przeczytałem, ile holistycznych obserwacji poczyniłem, ile czasu poświęciłem, aby to wszystko ułożyć w spójny, logiczny, harmonijny światopogląd?
Każdy książki czyta i obserwacje poczynia, więc myślę, że nie jesteś aż tak wyjątkowy, jak Ci się wydaje. Sam widzisz, że nikt przewodnika ludzkości nie potrzebuje, bo każdy woli polegać na swoim a nie na cudzym rozumie.