Nie Lisa tylko Janusza Atlasa!
Dasz mu szmatę a na pewno ją podpisze.
Przed Januszem kręcili i przekręcili😜
Ja lubię sprzątać, ale tylko u siebie. Nie lubię przeglądać czyichś kątów, krępowałaby mnie to.
@kaziu, nie napisałam, że Dowbor to Małgonia. Wspomniałam w swoim komentarzu o dwóch różnych programach.
Pani Dowbor nie była żoną T.Lisa, pomyliłeś ja z Kinga Rusin
Ale nie dziwi mnie to. Te panie z telewizji są jakieś wyjątkowe. Lat im przybywa, a one coraz młodsze i piękniejsze.
Proszę. Małgonia z mężem kilkanaście lat temu
Co ona z ustami zrobiła?
Mnie pytasz?
Zobacz jak wyglądała mając lat 30? A jak teraz lat 42?
Można? Można. A ludzie mówią, że pieniądze szczęścia nie dają
Ja z internetu wiem, że jest jakiś program Perfekcyjna pani domu. Sprawdziłam, bo w każdym serwisie, każdego dnia jest zdjęcie Rozenek, piszą o niej gwiazda. Chciałam wiedzieć kto to.
jest wtorna . na jakims zwariowanym kanale pokazuja jak ma to byc pozamiatane -od hoteli po domy ludzi z syndromem Diogenesa
pedantyzm nie jest moja cnota, wzorowa pania domu nie bede
ale azotoksem po oczach jak dom zaczyna byc samodzielny to potraktuje
wczesniej zaprzyjazniony pajak bedzie ewakuowany
Chociaż nie przepadam za sprzątaniem to moje mieszkanie nie cierpi na syndrom Diogenesa. Nie widzę więc uzasadnienia aby za pomachanie szczotą i ścierką na kurze zapłacić 10 kawałków. Potrafiłbym je lepiej wykorzystać.
A gdyby tak to kogo bym wybrał? Przecież nie ma wyboru, jest tylko jedna chętna osoba i to akurat facet. Nie skorzystam.
Wlasnie!Ja to lubie i nigdy nie wpadlbym na to by kogos"zatrudniac".My home is my castle,jak mowi stare powiedzenie.I to sie nigdy nie zmieni.
Ewentualnie co innego jesli z kims razem posiedziec przy ksiazkach czy plytach…Kiedys bylo tak nawet czesto
Do piwnicy tez nie wpuszczalem…Dzisiaj nieaktualne bo MPGM wszystko pozamykalo i robi jakies porzadki z przydzialem…Nikt jednak nie wie,co i kiedy sie zmieni
sprzątanie jest gender?
Tego nie wiem ale rozróżniam płcie i mam do nich zróżnicowany stosunek.
a ile tych płci ma być?
@okonek, dlaczego jeszcze nie śpisz?
co do mojego rytmu zycia?
znajdz mi planetę z rytmem dobowym odpowiadajacym moim warunkom
strozem nocnym moglabym zostac
@collins02 Wkleiłem informację o sprzątaniu Chyry dla WOŚP, a że rodem z WP - tak wyszło Inni też pisali ale WP dobrze się pozycjonuje
Fajnie się składa. Na wiosnę będę miała miał mały remoncik i sprzątania będzie niemało.
@czarny_rycerz Ty jesteś dziewczyną?
Jeszcze nie jestem i nic mi nie wiadomo, bym kiedykolwiek planował być. Ale autokorekta klawiatury usilnie próbuje zmienić ten stan rzeczy.