Kogo wybralibyście żeby posprzątał Wasz dom?

Nie Lisa tylko Janusza Atlasa!

3 polubienia

Dasz mu szmatę a na pewno ją podpisze.

2 polubienia

Przed Januszem kręcili i przekręcili😜

Ja lubię sprzątać, ale tylko u siebie. Nie lubię przeglądać czyichś kątów, krępowałaby mnie to.

1 polubienie

@kaziu, nie napisałam, że Dowbor to Małgonia. Wspomniałam w swoim komentarzu o dwóch różnych programach.
Pani Dowbor nie była żoną T.Lisa, pomyliłeś ja z Kinga Rusin :wink:
Ale nie dziwi mnie to. Te panie z telewizji są jakieś wyjątkowe. Lat im przybywa, a one coraz młodsze i piękniejsze.
Proszę. Małgonia z mężem kilkanaście lat temu

20210126_205307

1 polubienie

Małgonia teraz

1 polubienie

Co ona z ustami zrobiła? :frowning:

1 polubienie

Mnie pytasz?
Zobacz jak wyglądała mając lat 30? A jak teraz lat 42?
Można? Można. A ludzie mówią, że pieniądze szczęścia nie dają :rofl:
Ja z internetu wiem, że jest jakiś program Perfekcyjna pani domu. Sprawdziłam, bo w każdym serwisie, każdego dnia jest zdjęcie Rozenek, piszą o niej gwiazda. Chciałam wiedzieć kto to.

1 polubienie

jest wtorna . na jakims zwariowanym kanale pokazuja jak ma to byc pozamiatane -od hoteli po domy ludzi z syndromem Diogenesa
pedantyzm nie jest moja cnota, wzorowa pania domu nie bede
ale azotoksem po oczach jak dom zaczyna byc samodzielny to potraktuje
wczesniej zaprzyjazniony pajak bedzie ewakuowany

3 polubienia

Chociaż nie przepadam za sprzątaniem to moje mieszkanie nie cierpi na syndrom Diogenesa. Nie widzę więc uzasadnienia aby za pomachanie szczotą i ścierką na kurze zapłacić 10 kawałków. Potrafiłbym je lepiej wykorzystać.
A gdyby tak to kogo bym wybrał? Przecież nie ma wyboru, jest tylko jedna chętna osoba i to akurat facet. Nie skorzystam.

1 polubienie

Wlasnie!Ja to lubie i nigdy nie wpadlbym na to by kogos"zatrudniac".My home is my castle,jak mowi stare powiedzenie.I to sie nigdy nie zmieni.
Ewentualnie co innego jesli z kims razem posiedziec przy ksiazkach czy plytach…Kiedys bylo tak nawet czesto :slightly_smiling_face:
Do piwnicy tez nie wpuszczalem…Dzisiaj nieaktualne bo MPGM wszystko pozamykalo i robi jakies porzadki z przydzialem…Nikt jednak nie wie,co i kiedy sie zmieni :smiley:

2 polubienia

sprzątanie jest gender?

Tego nie wiem ale rozróżniam płcie i mam do nich zróżnicowany stosunek.

2 polubienia

a ile tych płci ma być?

@okonek, dlaczego jeszcze nie śpisz?

1 polubienie

co do mojego rytmu zycia?
znajdz mi planetę z rytmem dobowym odpowiadajacym moim warunkom
strozem nocnym moglabym zostac

1 polubienie

@collins02 Wkleiłem informację o sprzątaniu Chyry dla WOŚP, a że rodem z WP - tak wyszło :wink: Inni też pisali ale WP dobrze się pozycjonuje :upside_down_face:

Fajnie się składa. Na wiosnę będę miała miał mały remoncik i sprzątania będzie niemało. :wink:

2 polubienia

@czarny_rycerz Ty jesteś dziewczyną? :astonished:

1 polubienie

Jeszcze nie jestem i nic mi nie wiadomo, bym kiedykolwiek planował być. Ale autokorekta klawiatury usilnie próbuje zmienić ten stan rzeczy. :sweat_smile:

3 polubienia