Kogo wybralibyście żeby posprzątał Wasz dom?

3 polubienia

Ja Michała Żebrowskiego.

1 polubienie

Wspieram WOŚP każdego roku. Bo tak trzeba. Nikt mi nie musi sprzątać ani zapraszać na kolację.

4 polubienia

do tej licytacji musialby doplacic
posprzatac po mnie?
przykro mi panie Chyra

1 polubienie

Nie chce mi sie teraz czytac jakichs sensacji rodem z wp.
Do posprzatania mojego domu,wybieram tylko i wyłącznie siebie samego.Nikt inny nie ma prawa grzebać w moich korytarzach,meblach,zakamarkach,nie mówiąc o półkach!
Mam 103,5 m2 ale wielkiego problemu nie ma bo utrzymuje prządek na codzień.Gorzej gdy pojawiają sie"nowe pomysły" :innocent:
A orkiestra?Zawsze jestem gotowy coś dla Niej zrobić.O ile jestem w kraju.

2 polubienia

Dudę. Niech choć raz zrobi coś pożytecznego.

9 polubień

jak bym dala wejsc w kolekcje?

Małgonię… nie ma to jak perfekcyjna pani domu.

4 polubienia

Chciałam to samo napisać :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Po szpitalu co nieco siostra ogarynała, teraz to moja działka, choć niekiedy mam tyły / jak wracają przykurcze to nic nie sprzątam na siłę. Dziś mi sparaliżowało na ok 40 minut lewą nogę i brak czucia w niej, po czym mi mięsień od uda samoczynnie pulsował. Już myślałem że to reemisja zawału, ale brakowało innych wspólnych cech - nadmiar śliny w buzi i paraliżu reszty ciała. Nigdy takiego paraliżu nie miałem, a już mnie chcieli zawieść na SOR, zapomnieli że teraz zadziałał cud na inne choroby, i jest aż tylko koronowirus

Ja mam tak samo. Nie lubię, jak ktoś mi w katy zagląda. Co innego posprzątać jakieś pomieszczeni gospodarcze, piwnicę czy garaż. Ale w domu sprzątam sam i lubie to. Uwielbiam odkurzać.

2 polubienia

E, tam, Małgonia to się na randkę nadaje a nie do sprzatania! :slight_smile:

3 polubienia

No ale nie każdy ma jakieś tajemnice poukrywane w kącikach i u mnie mógłby sobie sprzątać kto tam sobie chce, byleby w miarę dokładnie :slightly_smiling_face:

3 polubienia

Zapraszam do mnie. Potrzebuję zaufanej osoby bo przecież takiej całkiem obcej to nieee… A sama nie ogarnę nie mogę nie potrafię

3 polubienia

A piwo będzie? To bym się zgłosił…

2 polubienia

Może byc

1 polubienie

No to, tego, załatwione. Ale piwo schłodzone ma być… :stuck_out_tongue:

1 polubienie

@Bingola, ta Małgonia jest podobno tak perfekcyjna, że ogarnie mieszkanko w 10 minut.
Resztę czasu możecie poświęcić na randkowanie, ale!
Uważaj, Ona nie rozstaje się z telefonem, robi tysiąc zdjęć na godzinę, i wrzuca wszystko do Internetu.
Jak to zobaczy Pani Bingolowa… to Ci takie porządki w domu zrobi, że nawet ta ekipa sobie z remontem nie poradzi :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

To nie małgosia. To jest pani Kasia Dowbór, była żona T. Lisa, remontują mieszkania i sprzątają po sobie, nie za free bo musi być mały własny wkład. Reklama “Nasz nowy dom”, ogłupia i ludzie łykają

1 polubienie

A ta wpłata na poziomie rachunków w hotelu 6 gwiazdkowym