Ja Michała Żebrowskiego.
Wspieram WOŚP każdego roku. Bo tak trzeba. Nikt mi nie musi sprzątać ani zapraszać na kolację.
do tej licytacji musialby doplacic
posprzatac po mnie?
przykro mi panie Chyra
Nie chce mi sie teraz czytac jakichs sensacji rodem z wp.
Do posprzatania mojego domu,wybieram tylko i wyłącznie siebie samego.Nikt inny nie ma prawa grzebać w moich korytarzach,meblach,zakamarkach,nie mówiąc o półkach!
Mam 103,5 m2 ale wielkiego problemu nie ma bo utrzymuje prządek na codzień.Gorzej gdy pojawiają sie"nowe pomysły"
A orkiestra?Zawsze jestem gotowy coś dla Niej zrobić.O ile jestem w kraju.
Dudę. Niech choć raz zrobi coś pożytecznego.
jak bym dala wejsc w kolekcje?
Małgonię… nie ma to jak perfekcyjna pani domu.
Chciałam to samo napisać
Po szpitalu co nieco siostra ogarynała, teraz to moja działka, choć niekiedy mam tyły / jak wracają przykurcze to nic nie sprzątam na siłę. Dziś mi sparaliżowało na ok 40 minut lewą nogę i brak czucia w niej, po czym mi mięsień od uda samoczynnie pulsował. Już myślałem że to reemisja zawału, ale brakowało innych wspólnych cech - nadmiar śliny w buzi i paraliżu reszty ciała. Nigdy takiego paraliżu nie miałem, a już mnie chcieli zawieść na SOR, zapomnieli że teraz zadziałał cud na inne choroby, i jest aż tylko koronowirus
Ja mam tak samo. Nie lubię, jak ktoś mi w katy zagląda. Co innego posprzątać jakieś pomieszczeni gospodarcze, piwnicę czy garaż. Ale w domu sprzątam sam i lubie to. Uwielbiam odkurzać.
E, tam, Małgonia to się na randkę nadaje a nie do sprzatania!
No ale nie każdy ma jakieś tajemnice poukrywane w kącikach i u mnie mógłby sobie sprzątać kto tam sobie chce, byleby w miarę dokładnie
Zapraszam do mnie. Potrzebuję zaufanej osoby bo przecież takiej całkiem obcej to nieee… A sama nie ogarnę nie mogę nie potrafię
A piwo będzie? To bym się zgłosił…
Może byc
No to, tego, załatwione. Ale piwo schłodzone ma być…
@Bingola, ta Małgonia jest podobno tak perfekcyjna, że ogarnie mieszkanko w 10 minut.
Resztę czasu możecie poświęcić na randkowanie, ale!
Uważaj, Ona nie rozstaje się z telefonem, robi tysiąc zdjęć na godzinę, i wrzuca wszystko do Internetu.
Jak to zobaczy Pani Bingolowa… to Ci takie porządki w domu zrobi, że nawet ta ekipa sobie z remontem nie poradzi
To nie małgosia. To jest pani Kasia Dowbór, była żona T. Lisa, remontują mieszkania i sprzątają po sobie, nie za free bo musi być mały własny wkład. Reklama “Nasz nowy dom”, ogłupia i ludzie łykają
A ta wpłata na poziomie rachunków w hotelu 6 gwiazdkowym