Zabawa jest fantastyczna!
Ja to uwielbiam i zawsze bylem fanem dosyc podobnych zabaw dostarczanych przez @roqq…I te ostatnią przed jego zniknieciem nawet wygrałem…
Tutaj jednak widze spore kontrowersje w doborze portretów.Ale i tak,nie było zle.
A to już uwagi proszę do pana Zhang An, tego, który stoi oparty o dwie ręce. To on ten obraz w 2006 roku namalował.
Jako, że się tutaj sporo udzielałeś, chyba najwięcej w nagrodę otrzymujesz link, klikasz i wszystko wiesz.
Kliknięcie na dana istotę spowoduje przekierowanie do odpowiedniego opisu.
To autorami są Chińczycy…No i wszystko jasne.Tak jakby Anglików pytać o piłke
Jestem dfumny ze od razu rozpoznalem Lautreca…Ale H.Matisse…W życiu bym na to nie wpadł.Podobnie jak na Van Gogha
Waldo nie ma.
Aaaaszkaaaa!!!
Właśnie przed chwilą próbowałem identyfikować, ale, kurna, to nie na moje oczy, nawet po powiększeniu, Nawet do połowy nie dojechałem i zacząłem “płakać”… A kiedyś miałem sokoli wzrok i komu to przeszkadzało…?
Nawet jak dwa razy na obrazek klikniesz? Bym wiedział, że aż tak źle, to bym trzecią dawkę klikania przygotował. Wtedy byłyby głowy wielkości laptopa. Wtedy byś rozpoznał!
Wszystkich!
Ten Kościuszko to który? Jako Bethoveen czy Gates?
Po pobieżnym przeglądzie miałem rozpoznanych ze 20 osób, ale nie wiem czy jest sens wyliczać? Trzeba było z tego zrobić zagadkę na swoim blogu.
Owieczka Dolly.
Bardzo ładna,czysta gitara,fajny saksofon i w ogóle niezła piosenka.Ale wokalnie…Przypomnial mi sie …Sean Connery jako Bond,w Japonii
Jak bys taki jezyk slyszal kazdego dnia i go rozumial, inaczej bys to odbieral. Ja tez chinskiego nie znam i w tym wypadku jak dla mnie to slaba strona tego utworu. Ciekawe, jakby to brzmialo po angielsku.
Na blogu bym jej nie zapodal, bo to nie moje dzielo. Poza tym w internecie mozna gdzies znalezc rozwiazanie tego problemu z rozpoznawaniem tych osob.
Mysle. ze spokojnie 40 - 50 bys rozpoznal.
To jest męczące, Dziś robiłem 2 podejścia, ale dokończyć mi się nie udało. Sporo poznałem, niemniej jednak, odechciało mi się. Będę sobie wracał od czasu do czasu do tego.
Lepiej.Dlatego 3/4 swiata spiewa po angielsku.fenomenem jest dla mnie węgierski który łapie sie do pierwszej piątki po francuskim i hiszpańskim…
Kliknales dwa razy jak w regulaminie wspomniano?
Strzelam, ze ten jeszcze jeden, pozostaly to wloski …
Tak,jak najbardziej!
No i moze portugalski przy okazji samby,jazzu czy fado.
Portugalski! Zdziwisz sie, ale Lambady nauczylem sie na pamiec.