Kogo znanego tu widzicie?

Zabawa jest fantastyczna!
Ja to uwielbiam i zawsze bylem fanem dosyc podobnych zabaw dostarczanych przez @roqq…I te ostatnią przed jego zniknieciem nawet wygrałem…
Tutaj jednak widze spore kontrowersje w doborze portretów.Ale i tak,nie było zle.

1 polubienie

A to już uwagi proszę do pana Zhang An, tego, który stoi oparty o dwie ręce. To on ten obraz w 2006 roku namalował.
Jako, że się tutaj sporo udzielałeś, chyba najwięcej w nagrodę otrzymujesz link, klikasz i wszystko wiesz.
Kliknięcie na dana istotę spowoduje przekierowanie do odpowiedniego opisu.

1 polubienie

To autorami są Chińczycy…No i wszystko jasne.Tak jakby Anglików pytać o piłke :joy:

1 polubienie

Jestem dfumny ze od razu rozpoznalem Lautreca…Ale H.Matisse…W życiu bym na to nie wpadł.Podobnie jak na Van Gogha

2 polubienia

Waldo nie ma. :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Aaaaszkaaaa!!! :two_hearts: :heart: :orange_heart: :yellow_heart: :green_heart: :grinning:

1 polubienie

Właśnie przed chwilą próbowałem identyfikować, ale, kurna, to nie na moje oczy, nawet po powiększeniu, Nawet do połowy nie dojechałem i zacząłem “płakać”… A kiedyś miałem sokoli wzrok i komu to przeszkadzało…? :joy:

2 polubienia

Nawet jak dwa razy na obrazek klikniesz? Bym wiedział, że aż tak źle, to bym trzecią dawkę klikania przygotował. Wtedy byłyby głowy wielkości laptopa. Wtedy byś rozpoznał! :grin:

Wszystkich!

Ten Kościuszko to który? Jako Bethoveen czy Gates? :grin:

Po pobieżnym przeglądzie miałem rozpoznanych ze 20 osób, ale nie wiem czy jest sens wyliczać? Trzeba było z tego zrobić zagadkę na swoim blogu.

1 polubienie

Owieczka Dolly. :wink:

2 polubienia

Bardzo ładna,czysta gitara,fajny saksofon i w ogóle niezła piosenka.Ale wokalnie…Przypomnial mi sie …Sean Connery jako Bond,w Japonii :rofl:

1 polubienie

Jak bys taki jezyk slyszal kazdego dnia i go rozumial, inaczej bys to odbieral. Ja tez chinskiego nie znam i w tym wypadku jak dla mnie to slaba strona tego utworu. Ciekawe, jakby to brzmialo po angielsku.

1 polubienie

Na blogu bym jej nie zapodal, bo to nie moje dzielo. Poza tym w internecie mozna gdzies znalezc rozwiazanie tego problemu z rozpoznawaniem tych osob.
Mysle. ze spokojnie 40 - 50 bys rozpoznal.

2 polubienia

To jest męczące, Dziś robiłem 2 podejścia, ale dokończyć mi się nie udało. Sporo poznałem, niemniej jednak, odechciało mi się. Będę sobie wracał od czasu do czasu do tego.

1 polubienie

Lepiej.Dlatego 3/4 swiata spiewa po angielsku.fenomenem jest dla mnie węgierski który łapie sie do pierwszej piątki po francuskim i hiszpańskim…

1 polubienie

Kliknales dwa razy jak w regulaminie wspomniano?

1 polubienie

Strzelam, ze ten jeszcze jeden, pozostaly to wloski …

1 polubienie

Tak,jak najbardziej!
No i moze portugalski przy okazji samby,jazzu czy fado.

1 polubienie

Portugalski! Zdziwisz sie, ale Lambady nauczylem sie na pamiec.

1 polubienie