Kolego Aekimt, zacznij zwracać uwagę na kategorie

ilość pytań ograniczona nie jest, pomysłów na nie tez nie, ale nie pchaj wszystkiego do jednego worka.
Na forum jest takie miejsce, gdzie wpisuje się kategorie, czyli wstępny temat na jaki chciałbyś porozmawiać.
moderacja słabego zdrowia, nie będzie za Toba na miotle latać i sprzątać.

2 polubienia

:smiley: :slight_smile: :kissing: :joy: :grin: :smile:

Ale sobie znalazłaś zajęcie

1 polubienie

ano znalazlam.

1 polubienie

I za każdym razem przychodzi mi powiadomienie…

bo to forum jest przejrzyste pod tym wzgledem…

1 polubienie

Fakt ze facet rodzi jak,nie przymierzając,alien księżyce [chyba ze mi sie bajki popier.oliły] ale dlaczego czepiasz sie akurat kategorii???

2 polubienia

Padłem!!!

bo upycha wszystko w jednym worku pt. swiatopoglad.
tagow to i tak tu nikt nie uzywa, ale niech choc jakis minimalny porzadek w tematach pytan bedzie.

1 polubienie

Sprawdzilem i pod"światopogląd"kwalifikowala sie jedynie Ewa z wężem.Tak wiec nie widzę problemu.
Natomiast liczba dzienna powinna być ograniczona bo to co lubią jedni,inni moze niekoniecznie.Dawno juz o tym pisalem ale oczywiscie cisza…

1 polubienie

bo ja juz we wszystkich pozostalych pytaniach to pozmienialam…
wiesz, ze bywam cierpliwa :wink:
muzyczka sobie grala…

1 polubienie

I jak zwykle nie wiadomo o co Ci chodzi… :roll_eyes:
Ty masz mozliwość wejscia w mój temat i zmienianie np. kategorii???Ok.Dobrze wiedzieć :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie

o to, zeby byl w miare porzadek,
a kategorie moge zmienic, choc tego nie robie, chyba, ze na zyczenie osoby ktora pytanie zadala. az taka swinka nie jestem :wink:
tu byl nieco inny przypadek - nie wiem czy niewiedza, beztroska czy zlosliwosc?

1 polubienie

beztroska

1 polubienie

Od kiedy Ty dbasz o porządek???
To dopiero są jaja…
Kazde zaśmiecenie tematu dygresjami z ksieżyca robi wiekszy boordel niz pomylenie kategorii.I Ty dobrze o tym wiesz.

2 polubienia

Powiedzmy, ze mamy rozne odczucie porzadku. :innocent::joy_cat:

I pamiętać należy że dużo nie zawsze znaczy dobrze. Patrzaj bardziej na jakość a nie ilość

Haha, rozwijany temat między dwoma “starymi” użytkownikami niczym kłótnia małżeńska… :rofl: