Kołysanka?

Naiwność czy nadzieja

2 polubienia

Lubiłem ten zespół w 1982 roku.
When The smoke is going down…Ten hit byl na kazdej imprezie,w trakcie i po mundialu…Potem jakos wszystko siadło…
Szanuje Wind…bo tak rzucic na kolana caly,cywilizowany świat,mało kto potrafi.Ale heavy aluminium,podobnie jak wszelkie mutacje Bon Jovi,to juz raczej nie dla mnie…

Ja mam do nich sentyment

1 polubienie

Zawsze lepiej uslyszeć w radiu Scorpions niz Madonne,nie mówiac juz o,przepraszam za wyrazenia,doopa lipa czy jakieś inne Adrianny Grande czy jakoś…

4 polubienia

Dua Lipa to lipa.
Madonna to tandeta. Weź film Evita, kiedy Banderas musiał zmienić tonację, bo w duecie zaspiewac nie potrafila?

Staram sie takich rzeczy nie oglądać.Podobnie jak Titanica i innych superprodukcji.Tej akurat,po prostu nie pamietam.Impreza była… :innocent:

1 polubienie

Titanica obejrzalam na trzy raty :partying_face:
W końcu się udało

1 polubienie

Tak, jak teledyski przeszkadzają mi w słuchaniu muzyki, tak ten odwrotnie, pomysłowo w symbolicznym skrócie pokazuje kawał historii i tu ta muzyka bardzo mi pasuje do filmu.

3 polubienia

Nadzieja musi być zawsze. Bez niej nie ma motywacji do działania

2 polubienia

Z ta motywacja ?
Covid jako wirus kazdego dopadnie💚

1 polubienie

Uważam podobnie.Muzyka jest do słuchania.Klipy niech sobie są jakaś tam atrakcja ale w tej formie, najczęściej po prostu mogłoby ich nie być.

1 polubienie

Wtedy piosenka na czasie.
Pamietam z duzym sentymentem.to byla moja muzyka.

1 polubienie

Wczoraj jakoś nie pomyślałem o tym ale Scorpions ma w swym dorobku płytę wręcz fantastyczna.To debiut z 1972 zatytułowany “Lonesome Crow”.Sporo było w tym psychodelii i jeszcze w latach 70-tych grupa odżegnywała się od traktowania poważnie tego albumu…Moim zdaniem, bardzo niesłusznie.

2 polubienia

Sprawdzę, sa w necie czy trzeba na wiprzedazy?

Pojęcia nie mam.
Nigdy na winylu tego nie mialem, na cd tez jest trudno ale ostatnio nie szukałem bo tutaj płyty importowane są na ogół,drogie…
Natomiast w necie powinny być choćby fragmenty na yt.
Sprawdzilem.Nie widzę by cala płyta była do odsłuchania ale z pewnością są na yt,dwa pierwsze utwory.