Komercja, Panie, kapitalistyczno-błędna komercja. Poza tym z takiego nieharmonijnego, potwornie

krzywdzącego myślące, odczuwające, pragnące żyć i kochać, pożyteczne, harmonijne stworzenia Doskonałego Systemu Harmonii Natury (DSHN), w żaden sposób nie zasłużyłoby się na dostanie się do rajskiego Nieba Harmonii, więc JEZUS w żaden sposób nie mógł popierać nieharmonijnego, cywilizowanego życia ludzkiego Zgadzacie się ze mną?

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie na ten temat

0 głosujących

.

odstawiles leki?:wink: dzis ofiarami nieharmoninego, chrzescijanskiego swiata sa glownie ryby i te uznawane za lepsze kawalki miesa
komercja od lat mnie nie rusza, w koncu komercje jakis czas tworzylam pracujac w agencji reklamowej i podobnych
swietowac to ja sobie lubie indywidualnie i na boczku popijajac jak dzis polskie piwo doszukujac sie roznic smakowych miedzy Tyskim a Zywcem
przekanszam reszta smazonego lososia i serami
do harmonijnych owocow mnie kotenku nie przekonasz, chyba ze beda sfermentowane i swoje w beczce odleza
dzis dzien jest o pare sekund dluzszy niz ten najkrotszy. przynajmniej na półkoli polnocnej
i to jest powod do radosci

1 polubienie

Też Ci na głowę padło z tymi lekami? Na inne dowcipy Was nie stać? A wiesz, że tym harmonijnym łososiom i karpiom nie sięgasz kostek, jako nieharmonijna, patologiczna istota?

tiaa przyjacielu - karpie sa wszyskozerne w razie jakbym sie utopila w stawie to by sie zrewanzowaly i potraktowaly jako slodki owoc

1 polubienie

Jezus jadł ryby i jeszcze je rozmnażał na potrzeby ludzi… :grin:

1 polubienie

Nie wierz w to, bo to krzycząco nielogiczne.