Komputer się grzeje mimo odkurzenia

Szczeże ci współczuje i łączę się w bólu. Jestem pod wrażeniem i w szoku, że się odwarzyłaś ominąć serwis - mało co się naprawia bo mały i czasochłonny zarobek, częściej wymienia się całe podzespoły. Okazyjnie nikt nic ci nie podmieni na gorsze. Na upartego warto sobie zakupić tubkę pasty termoprzewodzącej / na póżniej będzie jak znalazł, przy kolejnej okazji czyszczenia / bo tego wymaga serwis komputera - różnie np co 6 miesięcy lub co rok /

1 polubienie

kto nie ma miedzi ten w domu siedzi i uczy się z gógla …tubka jest :sunglasses: a teraz idę spać :frowning:

Gdyby to było bliżej to zrobiłbym to gratis i jeszcze na kawę z ciachem zaprosił

@Nunu Jak on, ten Twój komputer nadal jest mocno zakurzony, to weź go otrzep, najlepiej o ścianę, ale radzę poza domem, bo w domu to nakurzyć się za bardzo może… :crazy_face:
I uważaj na palce, jak trzepiąc, trzymać go będziesz… :stuck_out_tongue_winking_eye:

Słyszałem, że włożenie na 15 sekund do wrzątku dobrze też robi, ale osobiście nie próbowałem, więc sprawa niepewna.

3 polubienia

:joy: :joy: :joy: :roll_eyes:

2 polubienia

ja bym proponowala polac lukrem i do piekarnika…

2 polubienia

Ja mam jeszcze inny sposób . Trzeba zadzwonić do Pana Mariusza i pan Mariusz przyjedzie i zrobi porządek z komputerem. Rada dobra jak każda inna, z tym, że już wiele razy wypróbowana. Działa! :smiley:

3 polubienia

Jest jeszcze lepsza, kupic nowy…
Tyle, ze w czasach kiedy ekolodzy czuwają? Ryzykowne.

3 polubienia

Moglibyście radzić młodzieży w rubryce “Bravo radzi” :joy:

3 polubienia

Nie znalazłam żadnej wolnej ściany w mieszkaniu :frowning: i powinnam go napastowywać, bo mam już akcesoria, ale dziś rozkręcałam radio i tv i nie wiem, jak że jeszcze działają i już mi się nie chce.

1 polubienie

To nic. Przerwij tę “zabawę”, odpocznij i poczekaj , aż Ci się zachce. Nic na siłę. :hibiscus:

2 polubienia

Zrobione :slight_smile: Może jeszcze ten stary przywrócę do zycia a i alkoholu dla @devil zostanie :smiling_face:

3 polubienia

Jak już nabrałaś rozpędu, to spróbuj i z tym starym się zabawić. Jeśli Ci się uda, to…,. dobrze jest mieć zapasowy, żeby sobie był w razie awarii podstawowego.

2 polubienia