Szczeże ci współczuje i łączę się w bólu. Jestem pod wrażeniem i w szoku, że się odwarzyłaś ominąć serwis - mało co się naprawia bo mały i czasochłonny zarobek, częściej wymienia się całe podzespoły. Okazyjnie nikt nic ci nie podmieni na gorsze. Na upartego warto sobie zakupić tubkę pasty termoprzewodzącej / na póżniej będzie jak znalazł, przy kolejnej okazji czyszczenia / bo tego wymaga serwis komputera - różnie np co 6 miesięcy lub co rok /
kto nie ma miedzi ten w domu siedzi i uczy się z gógla …tubka jest a teraz idę spać
Gdyby to było bliżej to zrobiłbym to gratis i jeszcze na kawę z ciachem zaprosił
@Nunu Jak on, ten Twój komputer nadal jest mocno zakurzony, to weź go otrzep, najlepiej o ścianę, ale radzę poza domem, bo w domu to nakurzyć się za bardzo może…
I uważaj na palce, jak trzepiąc, trzymać go będziesz…
Słyszałem, że włożenie na 15 sekund do wrzątku dobrze też robi, ale osobiście nie próbowałem, więc sprawa niepewna.
ja bym proponowala polac lukrem i do piekarnika…
Ja mam jeszcze inny sposób . Trzeba zadzwonić do Pana Mariusza i pan Mariusz przyjedzie i zrobi porządek z komputerem. Rada dobra jak każda inna, z tym, że już wiele razy wypróbowana. Działa!
Jest jeszcze lepsza, kupic nowy…
Tyle, ze w czasach kiedy ekolodzy czuwają? Ryzykowne.
Moglibyście radzić młodzieży w rubryce “Bravo radzi”
Nie znalazłam żadnej wolnej ściany w mieszkaniu i powinnam go napastowywać, bo mam już akcesoria, ale dziś rozkręcałam radio i tv i nie wiem, jak że jeszcze działają i już mi się nie chce.
To nic. Przerwij tę “zabawę”, odpocznij i poczekaj , aż Ci się zachce. Nic na siłę.
Zrobione Może jeszcze ten stary przywrócę do zycia a i alkoholu dla @devil zostanie
Jak już nabrałaś rozpędu, to spróbuj i z tym starym się zabawić. Jeśli Ci się uda, to…,. dobrze jest mieć zapasowy, żeby sobie był w razie awarii podstawowego.