Komu komu, bo idę do domu

Która odznaka lotnicza należy się bucowi Kuchcińskiemu? Zaznaczam, że wybór jest trudny, bo nie ma odznaki “natrętnego pasażera”

3 polubienia

Zawyżyłeś stopień trudności
Nic nie widzę :grin:

1 polubienie

obrazek sie nie laduje bezposrednio
czy to buc? czy nie przypadkiem paraszutnik co na czas z samolotu nie wyskoczyl? i dal sie zlapac?

1 polubienie

Kara może być jedna , niech sobie na własną rękę polata , życzę mu wysokich lotow , bezchmurnego nieba i duuuuzo promieni słonecznych

Ikar

5 polubień

Teraz się ładuje?

A ile to buc Kuchciński stracił wykorzystując kasę podatnika na prywatne rodzinne wycieczki? Mogło być tak pięknie…

1 polubienie

tak, juz widac kolekcje

1 polubienie

o samolotach to ja wiem, ze sa to takie nieco wieksze tramwaje ze skrzydlami
i im tansze to bardziej przypominaja cos takiego

3 polubienia

Trzy lata temu byłam na premierowym skeczu KMP, teraz to już gniot po ostatnich doniesieniach.

2 polubienia

cudo, ci ludzie jeszcze nie w areszcie sledczym wydobywczym za probe potracenia biedronki na pasach?

Co tam odznaka - światowi potentaci się nim interesują:

3 polubienia

A w jakim mieście to było?

No cóż, wypadałoby klasycznym cytatem podsumować ostatnie doniesienia (znaczy z ostatnich 3 lat) o polityce TKM rządu PiS - “mają rozmach, skur…syny” :rofl:
No ale cóż, w końcu im się należało…

4 polubienia

W normalnym państwie taki złodziej trafiłby na parę lat do więzienia a jego partia nawet nie weszła by do parlamentu.
W normalnym państwie…

1 polubienie

Nie ma sensu się nad tym zastanawiać, podobno 2 lata temu CBA o tym wiedziało i nic z tym nie zrobili .

1 polubienie

mam nadzieje, ze kolorek nie zostanie potraktowany jako lizusostwo?
ale mnie tym kabaretem ubawiles.
juz myslalam, ze poczucie humoru w narodzie upadlo na poziom 500+

2 polubienia

Kuchci%C5%84ski

5 polubień

Ja jestem normalnym użytkownikiem, to ten do Schetyny podobny jest szefem :wink:

1 polubienie

a znasz jakies normalne panstwo?
jedna klika zastepuje druga, a konkurencja miedzy nimi ostra

prawie w to uwierze…:sunglasses: