Oczywiście HARMONIKOWI! Żeby Ci się żyła harmonijnie i dostatnio. A ode mnie masz muzykę ześpiewem ptaszków…
@harmonik Harm życzę Ci dużo zdrowia i dużo słodkich harmonijnych owoców !
Dzięki za przypomnienie mi, że już, albo dopiero, 73 latek mi stuknęło. Data łatwa do zapamiętania, choćby od nietrafionego lądowania z inicjatywy dowodzącego, któremu chcą za to stawiać pomniki, nazywać ulice i place, umieszczać na banknotach.
Sto lat Harmoniuszu.
Specjalnie dla Ciebie przesyłam soki owocowe z harmonijnych owoców zrywanych w bajecznie kolorowych ogrodach, zamknięte w szklanych opakowaniach nadających się w 100% do recyklingu, sprzedawanych onegdaj przez szujowatych kapitalistów wierzących w zysk z ekonomii.
Trudno uważać kapitalistów za szujowatych. To prawda, że błędnie liczą na zyski z inwestycji, z biznesów, ale mają dobre chęci, dużo potrafią, dają pracę wielu, a sami najwięcej ryzykują, najwięcej się starają.
Ja mu życzę niższych lotów bo skończy jak ikar. Pora wrócić na planetę ziemia.
Fenomenalne!
Może się latem wybierzesz ze mną tam na takie filmiki i z innymi chętnymi? Dodatkowo można filmować szereg ptaków wodnych na “stawach Echo”, i przesympatyczne koniki polskie.