Koniec foreum

Yes, yes, yes!

Szefostwo toleruje wszystkich niepełnosprawnych na forum, co nie znaczy, że popiera. Czy ktoś np Ciebie wywala za poglądy?

4 polubienia

To nie był ruch, tylko ruchanie. Czyli inaczej mówiąc - piedrolenie!

5 polubień

Bedziesz tolerował, gdy każdego dnia będę Ci pisał, jak Ty jesteś umysłowo niepełnosprawny?

3 polubienia

Oczywiście. Przecież w ten sposób sobie wystawisz świadectwo, nie mnie.
Więcej luzu. Czasem się zastanawiam, czy ludzie już kompletnie powariowali.

1 polubienie

Nie kłóćta się…!!!. :grinning:

A wyzywanie kogolwiek przez harmonika wynika z tego, ze sami go prowokujecie. Oxzywiscie to go nie do konca usprawiedliwia… ale taki jest fakt.
Jezeli juz tak ciezko nie patrzec na jego tematy, nie wchodzic w nie, to może chociaz nie odpisywac mu zaczepnych odpowiedzi… :person_facepalming:

Albo nie usuwać pytan, kiedy obraza innych użytkowników
Nie mówiąc o obrażaniu zdrowego rozsadku, kiedy usiłował wstawiać filmiki o spacerach po Sloncu? Do tego zaczynajacych się od żebrania o kasę?
Forum nie jest platformą reklamową.
Choć karegoria “kryptoreklama” istnieje.

1 polubienie

Predzej teraz uderzy w Ziemię meteoryt niż harmonik nie wróci na forum…

2 polubienia

On obraża ludzi dlatego że się z nim nie zgadzamy czego nie potrafi przeboleć i obraża nas ze złości i frustracji

2 polubienia

Wróżbita @Sheev ?
Obyś tym razem się mylił.
Wypluj szybko te słowa i umyj język mydłem, to może wróżba się nie spełni :wink:

Co tu wrozyc?
Chyba tylko jaki humor 10 kwietnia bedzie mialo szefostwo.
Jak nie wstanie lewą nogą?

1 polubienie

Na 10 kwietnia planowany jest “wielki powrót”? :smiley:

1 polubienie

Okienko czasowe - ma urodziny, dobre wychowanie, choc zielonemu koledze jest obce, nakazywaloby dac mu szansę podziękowania fanom za zyczenia :wink::sunglasses::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Prędzej jego sznurowadła podziękują, niż on. :upside_down_face:

4 polubienia

Gdzie on by dziękował nieharmonijnym szujowatym mikrobom ludzkim…

3 polubienia

Nie ma o czym gadać…Ani tym bardziej,o kim.Niemniej warto zauważyć ze takie słowa jak "dziękuję"to dla niektórych suahili lub jezyk Aborygenów.Z calym szacunkiem dla nich.

2 polubienia

Na miesięcznicę? :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

zawsze jakis pretekst sie znajdzie
w koncu znalazlam okulary, bo diabel ogomem nakryl i musialam skorzystac z zapasowych
nie, nie zostawilam w lodowce - byly w szufladzie z CD
@Nunu wpisujesz sie w narracje zmeczenia swiatem.
kazdy ma prawo do chwili zlego samopoczucia -ale jak to mowia “karma” wraca- ty pomozesz to i wieksza szansa, ze i tobie pomoga.

Ej no …ja tylko myślę, jak się odbudować. Bo jak się człowiek doskonali i mimo unikalności dostaje za to po d to coś jest nie tak. A pomagać prywatnie to chętnie :slight_smile:

1 polubienie