Yes, yes, yes!
Szefostwo toleruje wszystkich niepełnosprawnych na forum, co nie znaczy, że popiera. Czy ktoś np Ciebie wywala za poglądy?
To nie był ruch, tylko ruchanie. Czyli inaczej mówiąc - piedrolenie!
Bedziesz tolerował, gdy każdego dnia będę Ci pisał, jak Ty jesteś umysłowo niepełnosprawny?
Oczywiście. Przecież w ten sposób sobie wystawisz świadectwo, nie mnie.
Więcej luzu. Czasem się zastanawiam, czy ludzie już kompletnie powariowali.
Nie kłóćta się…!!!.
A wyzywanie kogolwiek przez harmonika wynika z tego, ze sami go prowokujecie. Oxzywiscie to go nie do konca usprawiedliwia… ale taki jest fakt.
Jezeli juz tak ciezko nie patrzec na jego tematy, nie wchodzic w nie, to może chociaz nie odpisywac mu zaczepnych odpowiedzi…
Albo nie usuwać pytan, kiedy obraza innych użytkowników
Nie mówiąc o obrażaniu zdrowego rozsadku, kiedy usiłował wstawiać filmiki o spacerach po Sloncu? Do tego zaczynajacych się od żebrania o kasę?
Forum nie jest platformą reklamową.
Choć karegoria “kryptoreklama” istnieje.
Predzej teraz uderzy w Ziemię meteoryt niż harmonik nie wróci na forum…
On obraża ludzi dlatego że się z nim nie zgadzamy czego nie potrafi przeboleć i obraża nas ze złości i frustracji
Wróżbita @Sheev ?
Obyś tym razem się mylił.
Wypluj szybko te słowa i umyj język mydłem, to może wróżba się nie spełni
Co tu wrozyc?
Chyba tylko jaki humor 10 kwietnia bedzie mialo szefostwo.
Jak nie wstanie lewą nogą?
Na 10 kwietnia planowany jest “wielki powrót”?
Okienko czasowe - ma urodziny, dobre wychowanie, choc zielonemu koledze jest obce, nakazywaloby dac mu szansę podziękowania fanom za zyczenia
Prędzej jego sznurowadła podziękują, niż on.
Gdzie on by dziękował nieharmonijnym szujowatym mikrobom ludzkim…
Nie ma o czym gadać…Ani tym bardziej,o kim.Niemniej warto zauważyć ze takie słowa jak "dziękuję"to dla niektórych suahili lub jezyk Aborygenów.Z calym szacunkiem dla nich.
Na miesięcznicę?
zawsze jakis pretekst sie znajdzie
w koncu znalazlam okulary, bo diabel ogomem nakryl i musialam skorzystac z zapasowych
nie, nie zostawilam w lodowce - byly w szufladzie z CD
@Nunu wpisujesz sie w narracje zmeczenia swiatem.
kazdy ma prawo do chwili zlego samopoczucia -ale jak to mowia “karma” wraca- ty pomozesz to i wieksza szansa, ze i tobie pomoga.
Ej no …ja tylko myślę, jak się odbudować. Bo jak się człowiek doskonali i mimo unikalności dostaje za to po d to coś jest nie tak. A pomagać prywatnie to chętnie