temat przenoszę i zamykam.
Młodzi mają całe niepewne, patologiczne, nieharmonijne życie przed sobą, a żyjąca Planeta bardzo nie lubi nieharmonijnych, patologicznych, złośliwie nowotworowych mikrobów, więc nic dobrego młodych nie będzie czekało z jej strony.
Starzy mają stabilizację i spokój płynący od niej. Młodzi powiedzą, że starzy muszą się zwijać z tego świata, często w chorobach i cierpieniu, ale starzy mają większe doświadczenie życiowe, większą wiedzę o pożytecznych, istotnych dziedzinach, są bliżej poznania następnych etapów życia, gdy to ziemsko-ludzko-nieharmonijno-patologiczne znają aż do znudzenia.
- Lepiej być młodym
- Lepiej być starym
- Odrębne zdanie podaję osobno
- Trudno powiedzieć
0 głosujących
No coz, kazdy wiek ma swoje dobre i zle strony. I nic sie na to nie poradzi…
Ale zeby takzrzedzic,jak autor pytania,to juz trzeba miec talent))
Uwazam, ze talent ma, wyobrazni tez Mu nie brakuje…
Porusza czasem ciekawe tematy,ale jego postawa,Ja najmadrzejszy,nieomyony,rowny bogom,a wy gnojki cisza i sluchac,co pan mowi’’
Skuteczjie mnie zni3checa do podjecia tematu i jeet coraz gorzej.
Ja nie wiem czy on sie czasem z nas nie nabija…
Sadze,ze nie.
Wstawiajac swoja fotke jeszcze na statym pytamy,co prawda widac tam tylko brode,potwierdzil,to co wygrzebalem w necie na jego temat.
Ta sama fotka byla na innej stronie,
OOOOO…! Nie wiedzialam…
To jakieś jego bezmyślności.
Kiedys mi sie chcialo i troche pogrzebalem w internecie,no i znalazlem.
Chyba,ze sie sprytnie podszywa pod inna osobe
Ale wszystko mi wskazywalo na to,ze to jest on…
A licho wie? Ale mnie zaintrygowales
Żeby być starym to najpierw trzeba przeżyć młodość.
I to tak, zeby miec co wspominac…
Ja tam bede mial co wnuo9m opowiadac,dokad mi nie powiedza,dziadek przestan juz pier…lic’')))
Zaintrygował Cię swoimi bezmyślnościami i plotami, @elsie? Nie masz swojego rozumu? Musi mieć patologiczne stosunku w rodzinie, że tu przesiaduje, a nie z nią. Ja żyję sam, to mogę się tu pożytecznie rozrywkować.
Jako zbigpary, @elsie, wstawiałem jeszcze kilka fotek, na pewno byłem w nich podobny do siebie harmonika, częściowe też, spytaj się @Bocca-Lupo .Tylko bezmózg mógłby wymyślić taki idiotyzm, że potrzebuję się podszywać pod kogoś.
Ty madry,zejdz z mojej rodainy.bonjej do piet nie siegasz.
Ty bezmozgow,szukaj w swojej rodzinie
Ciesz się, że ty sięgasz. Nie masz za grosz ambicji i honoru, żeby się nie wtranżalać do moich tematów.