Tego to bym nawet chętnie posłuchał w dobrym wykonaniu,
Ja też
Akurat!
Nic sie nie zmieni.Chyba ze na gorsze.
Tak, tutaj problem przed wszsytkim będzie z Zenkiem…, przecież nie emigruje teraz. Zobaczymy, może z rozpędu zrobi znowu Sylwestra z nowym prezesem. To by oznaczalo wtedy, kto tu parwdziwą władze trzyma.
Synus znowu ma klopoty, na paczki do ciupy musi tatuś zarabiać, może dadzą mu pograć?
A ciekawe czy juz się rozglądają za zakupem jakiegoś pakietu “filmy dokumentalne - zywotu świętych”?
I koniecznie codziennie transmisja na Aniol Pański. To ostatnie nie żart - u mnie jest taki kanał, powiązany z Opus Dei, czasem ogladam, bo za kazdym razem jest z innego kościoła, a pieknych zabytków to tutaj doststek.
Co takiego nawywijał ten syn Zenka że grozi mu siedzenie w ciupie?
Obrazil na pismie autorytet
https://www.google.com/amp/s/www.pudelek.pl/wsciekly-daniel-martyniuk-zniewaza-sedzie-po-wyroku-barachlo-nie-ma-uczuc-won-6713283298704064a%3Famp=1
Poszukaj sobie, jest tej tworczosci synalka wiecej, ludzie porobili zrzuty.
Apartament Brejvika to nie jest…
Choc toaleta taka mało zachęcająca.
No i on dostepu do netu nie na.
W Holandii podobnie, miałem okazję trzykrotnie być w Overlon…, służbowo. Ładowano mi tam drewniane palety do przewozu stali. Gdyby mi widłowy nie powiedział, kiedym tam pierwszy raz był, że to mamer, nie domyślił bym się. Latem wśród lasu, normalne domki letniskowe, kuźwa. A jak kto chce pracować, to dają robotę, między innymi zbijanie tych palet.
Widłowy też był więźniem. Polakiem, dostał wyrok za przewóz narkotyków z NL do PL.
Pono ma chrapkę na ministra kultury…
Ciekawe. W Polsce wszystko jest co prawda możliwe.
No to trzeba zachować kulturę, żeby takiemu chamowi w mordę nie dać.