Konto po 26 roku życia - darmowe wypłaty z bankomatów jaki bank?

Witam, mam taką sprawę iż za 2 miesiące będę miał 26 lat no i jak wiadomo od tego wieku już kończą się w bankach specjalne traktowanie jak darmowe wypłaty z wszystkich bankomatów itp.

Czy moglibyście powiedzieć czy jest jakiś bank który oferowałby właśnie tą usługę za darmo? Bo obecnie mam konto w Santanderze 5 darmowych przelewów ekspresowych w miesiącu + darmowe wypłaty z bankomatów, ale po 26 roku życia te usługi będą kosztowały po 8 zł/mies.

Polecam Inteligo.

1 polubienie

Mam konto w mBanku. Prowadzenie i standardowe przelewy bez ograniczeń są darmowe. Aplikację mają ponoć najbardziej funkcjonalną.
Polecam, jeżeli komuś nie przeszkadza, że to szwabski bank. :rofl:

Tez polecam mBank.
Natomiast zdecydowanie nie polecam BNP Paribas - mają fatalna obsługę klienta. Dodzwonić się na infolinię graniczy z cudem. Od 10 miesięcy nie mogą rozpatrzeć mojej reklamacji w prostej sprawie i piszą slogany w odpowiedziach i że czas rozpatrzenia się wydłuży do 60 dni. I tak w koło Macieju. Masakra!

A co z darmowymi wypłatami z wszystkich bankomatów?

Darmowe wypłaty ze wszystkich bankomatów są dodatkowo płatne. mBank ma darmowe wypłaty z sieci Euronet, BZWK i Plant Cash. A jest tego po dostatkiem. Mając tam konto już ponad 20 lat w życiu dwa razy mi się zdarzyło, że musiałem na jakichś pipidówach skorzystać z innego bankomatu.

Najlepsza skarpeta. Tam jak w banku.

1 polubienie

W skarpecie to trzyma się brudne pieniądze … :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Trzeba iść zagadać. Mam chyba z 5 kont i każde jest darmowe, wszędzie mogę wypłacać pieniądze za darmo itd.

Mbank u mnie ma przewalone. Oszukują w ofercie, apka słaba.

Inteligo, do niedawna tmobile. Szukaj banków z Blik. Z daleka ING, pkosa, millenium. A o skokach i spółdzielczych nie wspomnę.

Mam 2 konta bankowe.
PKO B.P - 17.90 zł miesięcznie mi pobierają za prowadzenie rachunku i posiadanie karty.
W ING miesięcznie pobierają mi 6 zł.
Wszystkie transakcje są darmowe w obu bankach.
Staram się korzystać z bankomatów moich banków, jeśli się zdarzy inaczej, prowizje są maleńkie ( około 2.50 zł).

ING ma dziwne zatwierdzanie transakcji, PKO BP to inteligo a pytanie było o darmowe konto.

Autor nie pyta o darmowe konto, tylko darmowe wypłaty z każdego bankomatu.

Nie wiem czy jest jakiś bank, który nie pobiera prowizji za prowadzenie konta :thinking: