Korzystacie z poczty głosowej?

Nagrywacie się? Odsłuchujecie nagrane wiadomości?

Nie i uważam to za słabą usługę.

3 polubienia

Z lenistwa nie korzystam …

Potem się zastanawiam, co też mnie mogło ominąć … :thinking:

2 polubienia

Chyba nie mam włączonej poczty głosowej w swoim telefonie…

5 polubień

4 polubienia

Nie lubie. Traktuje to jak zlo konieczne. Wlaczonej nie mam

3 polubienia

Nie,nigdy tego nie robilem i juz to sie chyba nie zmieni.

3 polubienia

Jeszcze w czasach przedkomorkowych mialam fax i automatyczna sekretarke.
A cos mi sie “pamieta”, ze na poczatku w komorkach tej uslugi nie bylo?

2 polubienia

Nie nagrywam się, natomiast jak ktoś mi się nagra to odsłucham, ale takich sytuacji jest niewiele.Nie wiem jak się tę pocztę wyłącza,bo szczerze mówiąc niepotrzebna mi ona.

1 polubienie
2 polubienia

Nie. Wyłączam.

2 polubienia

Nie korzystam z poczty głosowej, jeśli coś pilne to większość oddzwania kolejny raz lub wysyła SMS. Nie zawsze mam możliwości bycia w strefie zasięgu i odbioru, taka praca. Z najiższymi nie mam problemu

1 polubienie

Najprościej pójść do salonu operatora i wyłączą sami na prośbę. A na piechotę to są specjalne kody, które trzeba wbić przez klawiaturę i zatwierdzić, jak by się dzwoniło do kogoś. Kody są na stronie operatora sieci​:coffee::cake::wink:

1 polubienie

Tu chyba nikt nigdy nie pracował? Oczywiście że korzystam. :joy:

1 polubienie

pracowal. a jak ktos do mnie dzwonil i nie odebralam to i tak mam powiadomienie o straconej rozmowie.

3 polubienia

Mój stacjonarny telefon w domu to praktycznie tylko poczta głosowa. Nikt go nie odbiera gdy dzwoni.

2 polubienia

Mi juz stacjonarny niepotrzebny. Ale jak byl to podlaczony byl fax i sekretarka. Zreszta ostatno to najbardziej obciazone sa komunikatory. :grinning:

2 polubienia

Mnie też nie, ale dużo instytucji ma mój stacjonarny numer. To przerzuciłem na najtańszy serwis i zostawiłem tylko po to, żeby mogli zostawiać pocztę głosową

2 polubienia

Ja stacjonarkę przeniosłem na prepaida… co rok płacę 25 pln i w tym są przekierowania na komórkę.

2 polubienia

Dobry pomysł. Dzięki