Bardzo ciekawa pełnia zapowiada się dziś wieczorem.
Już teraz trzeba się postarać o melisę, bo mogą być kłopoty ze snem.
Nie obejrze, bo kalima czyli wszysko lepi sie od pyłu a niebo za cholere niebieskie nie jest
Może do 20 z minutami poprawi się?
A melisę swoją drogą zdobądź. Poczytaj na innych portalach nie tylko tu, gdzie wkleiłam link. Na niektórych tak doradzają, bo to nie taka zwyczajna pełnia.
To ja Ci tu dziś moją fotkę wyślę o ile tutejsza kalima pozwoli… Ale musisz poczekać do wieczora…
Mam wyc do Ksiezyca???
Wycie do księżyca podobno uspokaja. Każdy kto 2-3 dni non stop będzie do niego wył z pewnością potem szybko zaśnie…
Jak lubisz, to wyj. Najwyżej sobie uszkodzisz struny głosowe. A ja jeśli do wieczora nie zapomnę, to sobie na niego popatrzę, bo ma być sporo większy ( chyba o 30%, jeżeli nic nie pomyliłam).
Sugerujesz że zobaczymy księżyca w ciąży?
Nie wiem
Może on i w ciąży. Ma być bliżej czy jakoś tak. Nie myśl sobie, że nagle zacznę wciągać informacje o księżycu, żeby móc mądrzej podyskutować. Nie chce mi się, no i nie mam miejsca po dzisiejszym śniadaniu.
Tak dobry obserwator nieba zjawisko dostrzeże. Ksiezyc i Ziemia? Pływy oceaniczne? To wszystko ma swoj rytm
Ksiezyc jest kobietą , wiec moze urodzić
Zrobiłem nawet ładne zdjęcia, tylko, że są na aparacie, gdzie nie mam hasła do mojego konta…
Haslo da sie odzyskac. Aparat jest z karta pamieci wyjmowaną? To starszy lapek z oprogramowaniem grafiki da sobie radę.
I wtedy się stanie zupełnie pięknie i fantastycznie na tym naszym trudnym świecie, kiedy dwa księżyce będą. Nie mogę się doczekać takiego narodzenia…
Był taki film fantastyczny brata i siostry Wachowskich…hihi. W którym była obfitość księżyców, a może i planet, może to z innego filmu. Nie pamiętam. Lecz refleksja jest; z dwoma księżycami musi być jakoś raźniej
Obecnie to sa siosty Wachowski
O ile przezyli operacje zmiany plci. Tu nie jestem na biezaco.
Mozna stworzyc model grawitacja jest obliczalna, na ile to bedzie stabilne?
Już wiem o co chodzi z tymi 30%. Księżyc będzie świecił o 30 % jaśniej, a mi się to z wielkością pomyliło
Zachmurzenie całkowite…I wracam do pracy dzisiaj…
W Polsce też mają być chmury. Na Pomorzu coś tam będzie widać, ale u mnie raczej nie. No nic. Poczekam i zobaczę (albo i nie zobaczę
Odbior tej jasnosci to i wielkosc. Obserwacja Ksiezyca, wschody i zachody? Przy dobrych warunkach pelnie zobaczysz w południe
Koźli czyli szatański.
Będzie imprezka