Krrwiożercze chomiki atakują?

Co ona temu zwierzakowi robila, ze ją ugryzł? A może to był mutant z Czernobyla?

Kobita 38 lat w towarzystwie dzieci 11 i 17 lat wsiadła w samochód bo sie źle poczuła i pojechała do szpitala. Przed wejsciem upadla bez szans ratunku.Nastolatki zeznały , że ugryzł ją chomik. Co skrzętnie podchwycili tutejsze newsołapy, ale sprawe wyjaśnia sekcja. W TV i innych przekazach juz prowadza akcje, że chomik nie żmija, a w zasadzie wszystkie drobne gryzonie dla ludzi są bezpieczne.
Przynajmniej te z hodowli.
Żeby zapobiec rzezi myszaków przede wszystkim.
Oni pewnie o Popielu nie słyszeli? :wink:

1 polubienie

Niektórzy mają pecha

1 polubienie

Jak ktos ma pecha to mu w drewnianym kosciele cegła na głowę spadnie.
To była Kolumbijka, policz? 38 lat i 17 letnie dziecko? Pewnie przyjechala “za chlebem”, ale myślenie u nich czesto na poziomie przesądnego golebia, a ze zdrowiem różnie, bo dziecinstwo bywa ciężkie.
Prawko miala, czyli nie analfabetka, bo i takich nie brakuje.
A ze dzieciaki w szoku oskarżyły zwierzątko? A komuś brakowalo do wierszówki? To hejt na krwiozercze chomiki poszedł.
Jak zobaczylam tytuł na O2 to az zetknęłam czy dzis nie przyspieszyli Santis Inocentes? (28.12, tutejszy odpowiednik primaaprilis)
Mialam chomika, żeby to ugryzło?
To chyba by go z cytryną pomylic i orobowac do herbaty wycisnąć :wink:

może to był szczur jakiś bezogoniasty a dzieci do szkoły nie chodziły, bo dorabiały na narkotykach

1 polubienie

Chomiki, dwa mieli.
Ze sklepu.
Bez przesady, nie kazdy Kolumbijczyk dorabia w kartelach.

1 polubienie

To nie wiem, może ruski szpieg chomiczy i ją nowiczokiem załatwił :thinking:

Tez nie wiem, ale jest to przykład jak durna wiadomość o tragedii umieszczona w podrzędnym lokalnym portaliku zaczyna żyć swoim życiem i zamienia sie w komedię ( bo w koncu dwojka dzieci straciło matkę i nie wiadomo co z nimi dalej, czy mają obywatelstwo, co z ojcem, jak długo mieszkają? A chomikom, bardzo tu popularnym zwierzatkom domowym grozi rzeź niewiniatek w dtlu linczu)