Co sądzicie o tym? powinni zostać ukarani? Czy jest o co kopie kruszyć? Czy należy potępić Szwajcarów? Co byłoby, gdyby Włosi zrobili tak samo?
Kurczę, i znowu polityka miesza się do sportu! Juz tym rzygam…
Nawet sport od polityki nie ucieknie. Zbyt ważne rzeczy dzieją się na świecie. Ostatnio zapaliło się między indiami i Pakistanem. Jedni i drudzy mają atom
Zero polityki da się?
Rozletalo sie pandemonium
Kolal sieci dostarczjaek elektrykę @gra ufalo mi sie byc jakim sodlym zmyslem zostac klebkiem nerwow i jednoczesnie? Zapasy i spizarka sa konieczne i to ccazem spragnionego napoić
Od 1968 roku gdy czarni medalisci biegu na 400m,podniesli piesci w gescie kojarzonym z czarnymi panterami,mamy te niekonczaca sie historie…
I chyba nie uda sie tego zwalczyć.
Szwajcarzy zapewne machneli reka na wymordowanych Zydow z pazdziernika,2 lata temu.Od tego sie zaczelo,kruchy pokoj szlag trafil a Hamas dopial swego,wiedzac doskonale jak zareaguje Netanjahu.
Teraz byle durny palant reaguje na izraelskie poczynania i nie zawraca sobie głowy ani geneza,ani stopniem okrucienstwa ani wyrafinowana,islamska zbrodnia na swoich,rekami nie patyczkujacych sie z nikim i z niczym Zydów.Gdyby Polska leżała na mapie w miejscu Izraela,pewnie myslalbym i dzialal tak jak oni.
Moze…A moze nie?Nie wiem.Ale wiem ze po pazdzierniku ludzkie uczucia zanikly,o co dokładnie chodziło milośnikom zbrodni z band terrorystycznych hamasu.
@Benasek jak wróci,moze przypomni doniesienia z pierwszej ręki na które się kiedyś powoływal…
Wcale nie ostatnio.Kaszmirski konflikt trwa kilkadziesiat lat.
Po kolei
Swiat potrzebuje jakiegos uporzatkownia.
Sa pierwsze ofiary. Odeszli zatruci sie spalinami