Kto baluje, a kto śpi?

Wszystkim obecnym i nieobecnym pytamkom życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!

8 polubień

Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i dla R. :kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes:

4 polubienia

Ja nie śpię, bo podoba mi się Sylwester w Zakopanem.

3 polubienia

Dziękuję i nawzajem.

3 polubienia

Wszystkiego Najepszego w 2022 Roku!

5 polubień

Mi też. Efekty tego Sylwestra dadzą niebawem o sobie znać. Jednostki ułomne umysłowo same się eliminują po imprezie bez masek.

5 polubień

To jedno z tych"szczęść"wynikających z bycia daleko.Jestem calkowicie odseparowany od rodzimej tv i nie mam nawet pojecia o eskalacji tego kulturowego szamba z Zakopca…
Tak więc szczęśliwego,życzę Ci jako ten szczęśliwy,mimo iz zaraz muszę do pracy…
Wszystkiego najlepszego!!!

5 polubień

Wszystkiego najlepszego dla szczęśliwych i mniej szczęśliwych z różnych względów im wiadomych. Niech się wam wszystkim żyje, marzy i pracuje jak najlepiej, by obfitość moich życzeń szczeże was napełniła

3 polubienia

Ja wstałem o 11:00. Chyba trzeźwy.

Ale słodziak; trochę zestresował się :slight_smile: Dziękuję :slight_smile:

2 polubienia

Ja jestem blisko, ale potrafię sama się odseparować od TV, gorzej z internetem.
Na wp wyczytałam, że impreza do bani, że super gwiazda wieczoru nie potrafiła rozgrzać publiki, że rozróby na ulicach, że Kamela wygwizdano, i że afro-jeszcze nie Polak rozpalił publiczność. Czyli sprzeczne informacje na jednym i tym samym portalu. Nie wiedzą co pisać? Czy Dla każdego coś miłego? Wiara w to, że czytelnik łyka wszystko?

3 polubienia

Wstałem rano przed 4.00 choć noc pośród huku petard trudno uznać za udaną. Przebudziła mnie arytmia i nadciśnienie / cud że lekarz to uznał po 6 latach za fakt a nie mżonkę :stuck_out_tongue_winking_eye: po objawach, oraz mikro kurcze, i oby nic więcej nie znalazł. Badania są męczące a wynik stresuje. Do testów covid idę z uśmiechem. Tamtego czy tego nie, dziś pożegnałem sąsiadki koleżankę, była po 40, też z tylko zakrzepowym udarem mózgu po 1 zaszczepieniu, miała łagodniejszy udar z objawami, zostawiła 3 dzieci

2 polubienia

:(…ja też się tak budzę czasem.

1 polubienie

Tutaj sie róznimy zasadniczo bo moje uszy niestety wychwycą wszystko ale od komputera potrafie sie uwolnić na strzał z palca…