JP II, Thather, Wałęsa, Mao, Gandhi, Gorbaczow, czy moja nie znana szerzej skromna osoba?
Przytaczając te znaczące postacie, chciałem pokazać, że każdy może znacząco wpływać na pożądane zmiany w ludzkim świecie.
Juz wiemy że ty obaliłeś komunizm puszczając z radiowęzła hasło do powstania niczym w portugalskiej Rewolucji Gożdzikow.
Wałęsa powinien podzielic się z Tobą Nagrodą Nobla!
Redagując ulotkę z argumentami za głosowaniem na Solidarność w wyborach do naszego Parlamentu z 04.06.1989, która została rozpropagowana przez radiowęzły zakładów pracy w całej Polsce, i tak moja skromna osoba znacząco wpłynęła na losy ludzkosci.
Nie da rady, bo mówił, że ją rozdał na cele dobroczynne.
E jaka tam rewolucja? Kolega dopracowal metode wewnetrznej fermentacji jablek. Nie musi cydru kupowac.
Dla mnie najbardziej spektakularnych zmian dokonał jednak hitler, nie harmonik. Niby pierwsza literka ta sama, ale skala zmian inna.
Wszyscy oni byli ważni i każdy zmienił świat na swój sposób
Oj kolego @harmonik podobno mial zone i ma córki? Trzeba uwazac na wnuki?
Jestem przeciwnikiem powiększania nieharmonijnej populacji ludzkiej..
To dla kogo chcesz budować bajeczne HMP?
Kolego, nie znęcaj i nie kop leżącego
Dla tych, co już są, pod warunkiem ich poprawy w kierunku frutarianizmu..
Sam mieszkam w 18 mkw kawalerce, a córki w innych miejscowościach.. Jest mi bardzo ciasno, ale odłożę na większe mieszkanie..
Moje córki mają 52 i 48 latek..Oczywiście mają po dwoje swych dorosłych dzieci..
No i co z RODO?
Nie obiecuj
Nie wyłapuję intencji..
Działka.
Dalej nie wyłapuję intencji, bym Ci sensownie odpowiedział..
Masz działkę?