Kto bardziej namieszał i zmienił - Hitler, Stalin, Reagan,

JP II, Thather, Wałęsa, Mao, Gandhi, Gorbaczow, czy moja nie znana szerzej skromna osoba?

Przytaczając te znaczące postacie, chciałem pokazać, że każdy może znacząco wpływać na pożądane zmiany w ludzkim świecie.

Juz wiemy że ty obaliłeś komunizm puszczając z radiowęzła hasło do powstania niczym w portugalskiej Rewolucji Gożdzikow.
Wałęsa powinien podzielic się z Tobą Nagrodą Nobla!

3 polubienia

Redagując ulotkę z argumentami za głosowaniem na Solidarność w wyborach do naszego Parlamentu z 04.06.1989, która została rozpropagowana przez radiowęzły zakładów pracy w całej Polsce, i tak moja skromna osoba znacząco wpłynęła na losy ludzkosci.

Nie da rady, bo mówił, że ją rozdał na cele dobroczynne.

E jaka tam rewolucja? Kolega dopracowal metode wewnetrznej fermentacji jablek. Nie musi cydru kupowac.

1 polubienie

Dla mnie najbardziej spektakularnych zmian dokonał jednak hitler, nie harmonik. Niby pierwsza literka ta sama, ale skala zmian inna. :winking_face_with_tongue:

3 polubienia

Wszyscy oni byli ważni i każdy zmienił świat na swój sposób

1 polubienie

Oj kolego @harmonik podobno mial zone i ma córki? Trzeba uwazac na wnuki?

1 polubienie

Jestem przeciwnikiem powiększania nieharmonijnej populacji ludzkiej..

To dla kogo chcesz budować bajeczne HMP?

1 polubienie

Kolego, nie znęcaj i nie kop leżącego
:zany_face:

Dla tych, co już są, pod warunkiem ich poprawy w kierunku frutarianizmu..

Sam mieszkam w 18 mkw kawalerce, a córki w innych miejscowościach.. Jest mi bardzo ciasno, ale odłożę na większe mieszkanie..

Moje córki mają 52 i 48 latek..Oczywiście mają po dwoje swych dorosłych dzieci..

No i co z RODO?
Nie obiecuj

Nie wyłapuję intencji..

Działka.

Dalej nie wyłapuję intencji, bym Ci sensownie odpowiedział..

Masz działkę?