Kto cię najbardziej przekonuje?

Kidawa to moim zdaniem kukła Tuska i Schetyny. Brak charyzmy.
Biedroń odpada bo nikt nie zaryzykuje z męską 1 damą. Nie wiem jak z Hołownią (stan cywilny). Gada całkiem mądrze choć ostatnio zmienił zdanie ws. pigułki po.

PS. O 17:00 w moim mieście mial byc Duda Andrzej. W centrum kultury. Śledze relację. Miejscowy KOD ma go “przywitać” z przytupem. Znam tych ludzi. Wkręcić mnie chcieli do kod-u ale nie zgodziłem się.

Znasz tych ludzi? Czyli co możesz o nich powiedzieć? Prywatnie nie chodzą do psychiatry? :rofl:

Troche oszołomy. Zrobili by wiele złego by tylko pis wydupczyć. Dużo temu poświęcają.

1 polubienie

Jest w tym trochę prawdy co słyszałem ostatnio a nawet już wcześniej nie raz, że opozycja mogłaby nawet Polskę podpalić żeby pozbyć się pisu xd

Jeśli ktoś ma akceptowalny w części program wyborczy, to oczekuję od niego minimum inteligencji, żebym nie musiał widzieć kolejnego Adriana - pacynki bez mózgu i honoru na najważniejszym urzędzie.

1 polubienie

No to pisze przecież że taki Holownia czy Bosak czy ewetualnie Biedron byliby lepsi niż kandydaci z PiS czy PO.

Do do wizyty - sporo policji przed centrum kultury. Przeciwników skanduje niewielu.

Jeden ma napis “Prędzej z seksu rezygnuję niż na dudę zagłosuję” :smiley:
Jakiś dziadek atakuje kod.

1 polubienie

Przeszedł mu Duda “przez gardło”? A do rymu się poświęcił XD

1 polubienie

Hołownia lub Biedroń, jeszcze się do końca nie zdecydowałam. Hołownia chyba ma większe szanse niż Biedroń w tym kraju, chociaż jak już moja babcia, o nastawieniu do homoseksualistów może nie negatywnym, ale na pewno nieco ambiwalentnym, stwierdziła, że głosuje na Biedronia, to koniec świata jest bliski.

4 polubienia

Myślę taki typ jak Holownia miałby w każdym kraju EU większe szanse od typa typu Biedron, pomijając już orientacje.

Ja wiem? Plany mają pod wieloma względami podobne.
Hołownia ma tę zaletę/wadę (zależy, jak na to popatrzeć), że jest naprawdę niezależnym kandydatem, a nie pozornie niezależnym, jak to się często zdarza.

2 polubienia

No w Niemczech myślę że miałby większy procent.

1 polubienie

Chciałbym żeby wygrał właśnie przez tą niezależność.

1 polubienie

Jaka polityka, powinno być na wesoło i ironicznie :rofl: :rofl:

2 polubienia

I w tym Twoim poście razi mnie przekręcania nazwisk… niepotrzebnie to robisz.

1 polubienie

Ty!

1 polubienie

Byłbym dobrym prezydentem?

1 polubienie

Mysle ze tak

1 polubienie

Zerwałbym konkordat i wyprowadził religie ze szkół w 1 kolejności.

1 polubienie

A to błąd ortograficzny.