Kto cię najbardziej przekonuje?

Żona Hołowni jest zawodowym oficerem, pilotem MIG 29.

1 polubienie

O kurła

Wysokie loty.

.nie podskoczysz.

1 polubienie

Ale mogę pobujać w obłokach.

1 polubienie

Kosiniak Kamysz. druga to wnuczka Grabskiego

ja stawiam na gospodarke
co do pilot? wybieramy osobe nie kibica malzenskiego

1 polubienie

Moje podium to:
1.Kosiniak-Kamysz
2.Szymon Hołownia
3.Krzysztof Bosak.

Zdecydowanie ostatnie miejsce dla Dudy,mimo iz na poczatku kadencji staralem sie jeszcze na starym forum,tonizować…
Inny…No wlasnie.Zdaje sie ze jest ich wszystkich razem ok.10.Wszyscy anonimowi?

2 polubienia

Nie będą “anonimowi” gdy zbiorą 100tys podpisow.

Ten od Rydzyka moze zbierze ale reszta?
Poza tym…Aby zebrac,nie mozna byc anonimowym.Chyba ze ktos lubi randki w ciemno :wink:

1 polubienie

U mnie 1 i 2 miejsce tak samo. Na 3 dałbym z braku lepszej opcji Kidawę.

1 polubienie

Ty oddajesz punkt na Hołownie???
Gubie sie :innocent:

Stara się być centrowo-liberalnym katolikiem :wink:

1 polubienie

I nie za bardzo ma jakiekolwiek inne wyjscie.W koncu jest kojarzony z Tygodnikiem Powszechnym,co dla mnie stanowi wielki plus.
Nie wiem jaki bedzie gdy go ta machina wciagnie ale póki co,jest to czlowiek o dość rzadko spotykanej niezależności.
Oby mu media krzywdy nie zrobiły…

Jest związany z lewackim tvn.

To jest jezyk ktorego nie lubie.TVN na szczescie nie jest lewackie.Gdy powstawalo bylem jeszcze w mediach…I o ile pamietam,z dosc szemranych pieniedzy sie to wzielo.Ale wowczas nikogo to nie obchodziło.Wazna byla jakosc i podobienstwo do zachodnich środkow masowego rażenia :wink:
Łatka lewackosci,moim zdaniem krzywdząca,wziela sie jak zawsze z powodu "sprowadzania do parteru"czyli drwin,zawiści i wszelkich niskich pobudek.Oraz tego co"zdefiniowal"kiedyś “klasyk” Kaczynski [chyba]…“Oni stoja tam gdzie kiedys stalo ZOMO” :face_with_raised_eyebrow:

Dzięki, sprawdzę.

No wlasnie tu problem ze najbardzuej znany i wyraźny ( oczywiście dzięki poparciu swohej partii) jest Duda. Przeciwko nuemu nic nie mam, ale cholernue nie lubię takiej monowladzy. Niestety pozostali kandydaci nie mają sily przekonywania. A szkoda! Takze czekam na atrakcyjny dla suwerena program lub przynajmnie P R

1 polubienie

Po przeczytaniu postulatów M. Kidawa-Błońska.

Oczywiście, że ten inny, czyli moja skromna osoba.

1 polubienie

Ale nie zgłosiłeś programu gdzie trza. Do roboty!!!

1 polubienie