Żona Hołowni jest zawodowym oficerem, pilotem MIG 29.
O kurła
Wysokie loty.
.nie podskoczysz.
Ale mogę pobujać w obłokach.
Kosiniak Kamysz. druga to wnuczka Grabskiego
ja stawiam na gospodarke
co do pilot? wybieramy osobe nie kibica malzenskiego
Moje podium to:
1.Kosiniak-Kamysz
2.Szymon Hołownia
3.Krzysztof Bosak.
Zdecydowanie ostatnie miejsce dla Dudy,mimo iz na poczatku kadencji staralem sie jeszcze na starym forum,tonizować…
Inny…No wlasnie.Zdaje sie ze jest ich wszystkich razem ok.10.Wszyscy anonimowi?
Nie będą “anonimowi” gdy zbiorą 100tys podpisow.
Ten od Rydzyka moze zbierze ale reszta?
Poza tym…Aby zebrac,nie mozna byc anonimowym.Chyba ze ktos lubi randki w ciemno ![]()
U mnie 1 i 2 miejsce tak samo. Na 3 dałbym z braku lepszej opcji Kidawę.
Ty oddajesz punkt na Hołownie???
Gubie sie ![]()
Stara się być centrowo-liberalnym katolikiem ![]()
I nie za bardzo ma jakiekolwiek inne wyjscie.W koncu jest kojarzony z Tygodnikiem Powszechnym,co dla mnie stanowi wielki plus.
Nie wiem jaki bedzie gdy go ta machina wciagnie ale póki co,jest to czlowiek o dość rzadko spotykanej niezależności.
Oby mu media krzywdy nie zrobiły…
Jest związany z lewackim tvn.
To jest jezyk ktorego nie lubie.TVN na szczescie nie jest lewackie.Gdy powstawalo bylem jeszcze w mediach…I o ile pamietam,z dosc szemranych pieniedzy sie to wzielo.Ale wowczas nikogo to nie obchodziło.Wazna byla jakosc i podobienstwo do zachodnich środkow masowego rażenia ![]()
Łatka lewackosci,moim zdaniem krzywdząca,wziela sie jak zawsze z powodu "sprowadzania do parteru"czyli drwin,zawiści i wszelkich niskich pobudek.Oraz tego co"zdefiniowal"kiedyś “klasyk” Kaczynski [chyba]…“Oni stoja tam gdzie kiedys stalo ZOMO” ![]()
Dzięki, sprawdzę.
No wlasnie tu problem ze najbardzuej znany i wyraźny ( oczywiście dzięki poparciu swohej partii) jest Duda. Przeciwko nuemu nic nie mam, ale cholernue nie lubię takiej monowladzy. Niestety pozostali kandydaci nie mają sily przekonywania. A szkoda! Takze czekam na atrakcyjny dla suwerena program lub przynajmnie P R
Po przeczytaniu postulatów M. Kidawa-Błońska.
Oczywiście, że ten inny, czyli moja skromna osoba.
Ale nie zgłosiłeś programu gdzie trza. Do roboty!!!