Dedix skarży się na samotność, spróbuj z nim.
Zakręć główny zawór i nie będziesz miał rozterek i problemów.
Temat zmienimy na kto idzie ze mną na piwo i inne używki
Idę . Założę moją super koszulkę , która dostałam od koleżanki po paradzie „równości , miłości i wsparcia „ w Mannheim .
On jest otępiały po psychofarmie i może jeszcze zjeść mydło albo wypić . Bo wszystko zależy jakiego mydła używa @Devil .
Przez chwilę wyobrazilam sobie tęczowego kota Garfielda i jak sie okazuje na eBay juz jest w cenie ok. 30 euro.
A są mydła alkoholowe?
Możesz maczać w w spirytusie z piwem i pojadać. Bo myć się nim, to już byłaby szkoda.
Zele odkazajace to spirytus 75% objetosci, ok. 1% perhydrolu, 2% gliceryny i reszta to woda destylowana.
Bardzo ładny Kiciuś .
@Devil nawet całe serie kosmetyków opartych na alkoholu.
https://piwnekosmetyki.pl/… Miłej zabawy .
Nie wiem jak smakuje piwo ze spirytusem ale stwierdzam ,że to jest profanacja piwa…@birbant zgrzeszyłeś w tym momencie
Muszę kiedyś spróbować.
Ja kiedyś uboty próbowałem, ale jeszcze za czasów PRL, a dostępny wtedy napój nazywany piwem, sam w sobie był profanacją.
A to mydło ze spirytem, to tylko dla Devila…, bo marudzi…
W Polsce carlsberg i jakieś tam jeszcze zatrzymają od jutra produkcję, bo bąbelków im nie dostarczą (dwutlenek azotu czy coś).
Jak w Polsce zabraknie piwa, to z kolegą @Devil ogłosimy stan wojenny.
Owszem. Rewolucja!
I totalna rozpierducha!!!
I godzina policyjna?
By nie marnować butelek po piwie i wódce będziemy rzucać flaszkami po oranżadzie i coli
Ty masz rower, ja pancerfausta poniemieckiego. Zamontuje się to razem i stoczymy walkę o piwo z tymi, co go nie chcą.