Kto jeszcze

ja az tak nie swietuje - wigilia to moze taki dzien wspominkowy, jak to sie prezenty spod choinki wyciagalo, ale ogolnie moze jej nie byc. ale za to musi byc jednak choinka i swiatelka.

1 polubienie

Odnośnie tytułu pytania: kto je i szcze, aby nie w gacie… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Ale, że je w gacie???:scream:

1 polubienie

Szczem w gacie… :stuck_out_tongue: Jedząc…

1 polubienie

O Tyyyy… nie ładnie tak gacie!!!

1 polubienie

Nie twierdzę, że ładnie. Powiem więcej, to jest bardzo nieładnie… :grin:

1 polubienie

No wiem, że nieładnie, ale nie ładnie nieładnie :grin: :grin: :grin:

1 polubienie

Dokładnie. :yum:

1 polubienie

Popieram! Skorzystaj z zaproszenia.

1 polubienie

@elsie byle do wiosny! w depresji często chodzi o niedobory witamin z grupy B, ale przy tej głębszej to problem w głowie siedzi :frowning: i lepiej się w domu samemu siedzi aniżeli z kimś…

2 polubienia

Pożywiom,uwidim…
Samotność ma niejedno oblicze…Ale w czasie świąt…Tego jeszcze nie przerabiałem :unamused:

3 polubienia

Jeszcze nie wiem, większość znajomych chce mnie zaprosić na siłę po znajomości / nie z litości /. Miałem zaplanowaną romantyczną ciszę w samotności przy kawie i serniku z brzoskwiniami. Muszę to jakoś ugryść żeby nie zawieść. Ech życie to samo myślenie

4 polubienia

I tego ci życzymy, bądź dobrej myśli to wszystko się ułoży ci pomyślnie

1 polubienie

U mnie nie wiadomo, masa zleceń rozpoczęta, póki co to remanent - spis stanu magazynowego czeka, a to kilka dni - poukładać i policzyć, zawsze coś się odnajduje tu i tam czego być już nie powinno, potem powtórna kontrola

Nie przepadam za karpiem specjalnie, choć inne ryby zjem

2 polubienia

Pierwsi będą ostatnimi, a ostatni pierwszymi :star_struck::rofl::+1:

Właśnie przyjechałem z 2 imprez rodzinnych, cukier i ciśnienie mi skoczyło dlatego tylko 2, choć jeszcze 2 zaproszenia bym zaliczył. Jutro do syna i kolejnej siostry okazyjnie naprawić lampki na choinkę. A tak chciałem pobyć sam, wszędzie każą jeść i jeść, dla wagi to za mało - czas ją schować do szafy bo chyba jest zazdrosna :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl:

1 polubienie