Kto kasuje moje pytania? Dzisiaj już dwa.
Powinieneś mieć email z powodem, jakby co, to moderatorami są @okonek i @Bocca-Lupo możesz spytać na PW
Nie dostaje żadnych powiadomień tutaj… Drugi raz wczoraj, po kilku godzinach, chciałem uzupełnić swoje pytanie wartościowa treścią a tego pytania NIE MA, dwóch pytań … Pytania nie mogą tak po prostu same zniknąć? Czyli usuwa je potajemnie moderator @okonek… I to pytania nie łamiące regulaminu…
Jaki problem? Po prostu napisz pytanie powtórnie
Po co jak nie pamiętam o czym było.
Chyba są jakieś zasady… Pamiętam kiedyś jak ktoś tutaj zrobił aferę jak moderator zamknął lub skasował mu pytanie… Więcej takich przypadków było… A teraz… Jaki problem pfff
A bo się niektórzy lubicie czasem sprzeczać. Po co? bez tego życie jest fajniejsze. Jak nie pamiętasz pytania, to dlaczego aż tak Ci na nim zależy?
Bo chodzi o to że ktoś wykorzystuje swoje stanowisko do bezprawnego kasowania moich pytań bo może mu się nie podobają a innych obrazliwych wpisów nawet po zgłoszeniu nikt nie kasuje…
Kaczuszek, wszyscy mamy nerw. To zastępczo przez tego durnego wirusa. Wyluzuj. Uśmiech na lico napisz na nowo.
Jestem wyluzowany… I nie obchodzą mnie moje pytania… Widzę po prostu że nie jestem tutaj równo traktowany… Ktoś może mnie obrażać i lajkuje to mod a moje pytania znikają XD
Dziwne
@joko
ale te powtorkowe tez znikaja
Spoko. Mnie też dwa razy znikało, raz pytanie, a raz komentarz. Oba przypadki nie łamały regulaminu i nikt nie potrafił tego wyjaśnić. Pytanie powtórzyłem i zostało po powtórce.
To nie wiem. Nie lubię aferek. Może to zwyczajnie jakaś usterka techniczna tylko.
@GumowaKaczka
Zobacz moze dostales maila?
Ty akurat pewnie nawet nie wpadłeś na to że mógł to zrobić moderator (biorąc pod uwagę co piszesz) więc musiał to być jakiś błąd
Nie dostałem.
byla aktualizacja skryptu/zapisu forum
w necie nic nie ginie pfff
a skleroza jak @joko pisze nie boli
gumowy sklerotyk?
Moderator tego nie zrobił na pewno. Musiał być błąd, bo wtedy szczery coś grzebał przy programie albo serwisie, Teraz tez pisał, że coś nie grać będzie w mobilnych.
Tez wierze w rozsadek naszej moderatorki wszechobecnie czuwajacej @okonek
Kaczuszek, po postu załóż temat jeszcze raz i po sprawie