Warto? Faktycznie się wypala?
Ja nie wiem co mam.Być może i amoleda albo coś jeszcze innego ale jak się nic nie wypaliło to pewnie nie.
A co to?
Z Wikipedii
AMOLED – ulepszona wersja diod OLED. Nie grubszy niż 1 mm wyświetlacz oferujący dobrą jakość obrazu i niewymagający podświetlania. Głównym przeznaczeniem tych ekranów jest ich montaż w urządzeniach przenośnych takich jak: telefony komórkowe – np. Samsung SPH-W2400, LG SH150A; smartfony – np. Wikipedia
Coś co nikomu nie jest potrzebne ale myśą,że jest bo producent reklamuje to baaardzo…
Amoledom mówimy stanowcze nie
A fizyki wiem, co to jest dioda, ale Oled? Rodzaj diody? Czym się różni od zwykłej?
Tak rodzaj diody LED wykonana jest ze związków organicznych
Ja wiem tylko kim była Leda.
A przy okazji znalazł by się i kalamburek w temacie…
Lek do trawienia koń, który gada
dioda w smartfonie, wiki podpowiada…
Taki plyn wyjątkowo smierdzacy ziołami co to zamiast soli trzeźwiących można stosować?
A imię konia to mi przypomniałeś, bo wyfrunęło z pamieci…
Nie wzywaj w nocy imienia mego, bo się budzę. A dopiero siódma trzydzieści cztery, to jeszcze spokojnie mogłam spać, bo dzisiaj sobota
A @benasek też się zleciał…
Wam tylko o zagadce napomknąć, to już Was pełno…
Za to Ty uciekasz gdzie pieprz rośnie. Zrobiłeś już tę maciupcią pantropusię?
Tak a propos: gdzie rośnie pieprz?
Jak to, gdzie rośnie? Dokładnie tam, gdzie się ucieka…
O ty spryciarzu. Dobra! Czekaj! Jak ja coś będę wiedziała, a Ty nie, to też Ci tak powiem, żebyś nadal nic nie wiedział. I Ci nie powiem, co słowo nadal ma wspólnego z tenisem
Ja wszystko wiem! buahahaha!!! A o Nadalu mój homonim był u Bingoli już.
Wszystko wiesz???
O Ty skromnisiu…
Nie wstydź się tak i nie chowaj.
Zostań profesorem ludzkości!
Mam tel. Samsung, ale czy mam tego amoleda, nie wiem. A zresztą po co mi to.
dioda ze związków organicznych? To mnie trochę zaskoczyłeś.
że rodzaj, to się zorientowałam i zajrzałam właśnie do wiki, ale napisano tam - prawie nic. @Sheev podał więcej.
Ja się właśnie nietypowo wcześnie obudziłam, co gorsza, śnił mi się pożar własnego domu