Warto? Faktycznie się wypala?
Ja nie wiem co mam.Być może i amoleda albo coś jeszcze innego ale jak się nic nie wypaliło to pewnie nie.
A co to?
Z Wikipedii
AMOLED – ulepszona wersja diod OLED. Nie grubszy niż 1 mm wyświetlacz oferujący dobrą jakość obrazu i niewymagający podświetlania. Głównym przeznaczeniem tych ekranów jest ich montaż w urządzeniach przenośnych takich jak: telefony komórkowe – np. Samsung SPH-W2400, LG SH150A; smartfony – np. Wikipedia
Coś co nikomu nie jest potrzebne ale myśą,że jest bo producent reklamuje to baaardzo…
Amoledom mówimy stanowcze nie ![]()
A fizyki wiem, co to jest dioda, ale Oled? Rodzaj diody? Czym się różni od zwykłej?
Tak rodzaj diody LED wykonana jest ze związków organicznych
Taki plyn wyjątkowo smierdzacy ziołami co to zamiast soli trzeźwiących można stosować?
A imię konia to mi przypomniałeś, bo wyfrunęło z pamieci…
Nie wzywaj w nocy imienia mego, bo się budzę. A dopiero siódma trzydzieści cztery, to jeszcze spokojnie mogłam spać, bo dzisiaj sobota ![]()
A @benasek też się zleciał… ![]()
Wam tylko o zagadce napomknąć, to już Was pełno… ![]()
Za to Ty uciekasz gdzie pieprz rośnie. Zrobiłeś już tę maciupcią pantropusię?
Tak a propos: gdzie rośnie pieprz? ![]()
Jak to, gdzie rośnie? Dokładnie tam, gdzie się ucieka… ![]()
O ty spryciarzu. Dobra! Czekaj! Jak ja coś będę wiedziała, a Ty nie, to też Ci tak powiem, żebyś nadal nic nie wiedział. I Ci nie powiem, co słowo nadal ma wspólnego z tenisem ![]()
Ja wszystko wiem! buahahaha!!!
A o Nadalu mój homonim był u Bingoli już. ![]()
Wszystko wiesz???
O Ty skromnisiu…
Nie wstydź się tak i nie chowaj.
Zostań profesorem ludzkości! ![]()
Mam tel. Samsung, ale czy mam tego amoleda, nie wiem. A zresztą po co mi to.
dioda ze związków organicznych? To mnie trochę zaskoczyłeś.
że rodzaj, to się zorientowałam i zajrzałam właśnie do wiki, ale napisano tam - prawie nic. @Sheev podał więcej.
Ja się właśnie nietypowo wcześnie obudziłam, co gorsza, śnił mi się pożar własnego domu ![]()