Kto mi dokładnie objaśni, jak działa ta strona?

Zauważyłam, że coś tu od wczoraj się zmieniło, więc może coś zostało dopracowane? Ja nie korzystam z tych zakładek, szufladek i nie do końca rozumiem, co kryje się pod jakąś konkretną ikonką lub hasłem. Na jakiej zasadzie umieszczane są wpisy, które pojawiają się pod hasłem odpowiedzi, odsłony, aktywność? popularne?

Nie widze niczego nowego.

a ja widzę, że zniknęły takie strzałeczki w dół koło lupki

To dlatego, że ludzie nie kojarzyli, że the “strzałki” służą do sortowania wpisów od najnowszego tematu. Dlatego zastąpione to zostało wyrazem “Najnowsze” (A po najechaniu myszą pokazuje się opis).
Aktualne (domyślny sort) sortuje od ostatniego komentarza.
Popularne według lajków
A dalej sam nie wiem :slight_smile:

2 polubienia

Jest nowe:
zamiast trzech strzalek napis “najnowsze”
jeden napis zniknal chyba
Wczoraj to pytamy nie dzialalo zbyt sprawnie (dziaiaj juz w porzadku)
ale w sumie coraz bardziej sie przyzwyczajam i widze coraz wiecej plusow w porownaniu do starego pytamy.pl

2 polubienia

Jeszcze mozesz przeszukiwac po popularnosci lub wg kategorii. I pewnie cos by sie jeszcze dalo…tylko po co?

3 polubienia

Dzięki :slight_smile: Wszystko to pewnie dlatego, że nie do końca jest nam to niezbędne, ale jak się rozbestwimy, to się przyda :smiley:

1 polubienie

Jest też nowa skórka “Alien Night”, można sobie ustawić w ustawieniach konta, interfejs.

1 polubienie

a po ludzku, to o co chodzi?

aaaaaaaaaa czarne tło? tak?

Można zmieniać tło jak aktywujesz Alien Night skórkę. I dla słabo widzących jest lepsza.

Próbowałam, ale trochę przytłacza. Chętnie zobaczyłabym tu coś zielonego :smiley:

Strasznie kontrastowa, ja na razie zostane przy czarnej

1 polubienie