nakłaniania brata do lądowania we mgle smoleńskiej, ten miałby Polskę w garści?
- Tak
- Nie
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie na ten temat
0 głosujących
nakłaniania brata do lądowania we mgle smoleńskiej, ten miałby Polskę w garści?
0 głosujących
Martwi.
Ja mysle, ze kwestia rozmowy z bratem jesli chodzi o “haki” na prezesa to w jego przypadku najmniejszy problem. Lech wczesniej dał sie poznac, ze niewiele rozumial z kwestii bezpieczeństwa lotow.
Natomiast dzialalnosc ”gospodarcza" prezesa poczynajac od spolki Telegraf i rozwaleniu RSW Ruch po wieżowce przy Srebrnej? To chyba czeka na polskiego Assange i Snowdena.
Podział łupów po PRL-u jest quasi normalnością transformacyjną do kapitalizmu, natomiast odpowiedzialność za śmierć kilkudziesięciu polskich VIP-ów, w tym za całe dowództwo Polskich Sił Zbrojnych, ma nieporównanie większy ciężar gatunkowy.
Nie ma ludzi niezastapionych. Niestety to nie Kaczynski Jarosław (moze posrednio) a kancelaria Lecha organizowala wycieczke do Smoleńska ukladajac liste pasażerów w sposób uragajacy wszystkim zasadom logiki i bezpieczenstwa. O fakcie, ze lotnisko to psia buda na bagnach tez wiedziano. Fakt, ze Putin ladowal tam nieco wczesniej? Owszem, tylko wtedy zamontowano najnowocześniejsze urządzenia nawigacji lotniczej, ktore potem zdemontowano, zostawiajac lotnisko ze statusem wycofanego z normalnej eksploatacji.
Braciom Kaczyńskim zależało, aby w ogólnopolskiej TVP Lech pokazał się w transmisji z Katynia, jako najważniejszy człowiek w Polsce, w tym jako zwierzchnik Polskich Sił Zbrojnych.
co mi po ich pokazywaniu? TVP jako tuba propagandowa niedlugo sie skonczy - wymrze pokolenie, dla ktorych nieinteraktywny ekran bez mozliwoscilajkowania jest wyrocznia ![]()
teraz to pokazac sie na instagramie i ogladalnosc masz wieksza niz dziennik telewizyjny
a transmisja z Katynia? Mgla jest powaznym problemem, mogli poczekac. z powodu opoznienia nikt by nie plakal,
przyroda sie zemscila po raz drugi - w czasie pogrzebu kiedy wybuchl wulkan Eyjafjallajökull na Islandii po kwietniowych erupcjach wstrzymano ruch lotniczy i z wielkiej imprezy zrobila sie lokalna stypa, bo goscie nie dotarli.
a teraz jestem ciekawa kto ma wiecej pomnikow w Polsce?
papiez JPII czy prezydent LK?
Lepiej uznawać rolę Sił Wyższych w tamtym wybuchu wulkanu., niż Przyrody.