Tadeusz Sznuk nie będzie przecież prowadził wiecznie.
Ktoś się znajdzie. Trudno będzie się przyzwyczaić do zmiany.
Albo TVP zdejmie ten teleturniej z anteny
Kobieta? O milym radiowym glosie?
Takie sytuacje sie zdarzaja. Teleturniej ma oglądalność .
A mam wrazenie, ze Sznuk to umrze na posterunku. Z wielu powodow. Finansowo i daj nam panie Boze taka przytomnosc umyslu w tym wieku?
W Va Banque tez Babiarza zastąpił Radosław Kotarski i moim zdaniem jest nawet lepszy od Przemka.
Ale…moim zdaniem Kaczor był najlepszy.
To bylo dawno…
Pamiętam, wtedy tez brałem udział
Nikt.
Tzn. wg. tv,zapewne ten czy tamten…Ale akurat Sznuka nie zastąpi nikt.
Obejrzałem ostatnio kilka teleturniejów.Niektóre wskrzeszone po latach chyba,jak np. koło fortuny…
Był jeden nawet ciekawy,oparty o odwrotność…Tzn. masz kase i po każdym pytaniu obstawiasz ze swego konta określoną kwotę.8 pytań a kasa zamiast rosnąć,znika Ci z kąta…
Niestety wszystkie teleturniej są skażone jakimś upartym i głupim dążeniem do robienia"show".Plus wdzięczenie się na wzór koncertu życzeń…
Gdyby nie to że lubię quizy i wszystko co wiedzowe,z pewnością wziąłbym pilota do ręki
Tylko Sznuk się z tego wyłamuje! Przynajmniej z tego co widziałem.
Ktoś z charyzmą ,dużą elokwencją ,poczuciem humoru czego nie brakuję też Panu Tadeuszowi .Powinienem dać przykład ale ten Pan nie zasługuję na takie ‘np’ Powiem tylko dwa słowa Wojtek Mann.
Koło fortuny i Pijanowski. No i jego sexistowskie teksty. “D jak dupa. Magda odsłoń panu” Magda Masny
No a potem sie dziwisx skad Cie znam? Z telewizji…
Nie.ma ludzi niezastapionych. Jesli fotmat teleturnieju dobry? To juz nie czasy Wielkiej Gry.
Familiada trwa, bez wzgledu na to jakie mamy o niej zdanie.
Raczej nie ma nic gorszego niż zastępowanie asa byle kim.
A to ze familiada trwa,to ma być na coś argument???
Równie głupi jak mierzenie jakości muzyki ilością sprzedanych płyt lub klasy filmu wyprzedanymi salami.
Format teleturnieju zazwyczaj nie jest zły.I właśnie o to chodzi by nie robić z tego taniej szmiry.
Poki co Sznuk żyje. A sie okaże?
Format a program autorski to rozne rzeczy. Co do familiady? Kola fortuny? Tez sa dla ludzi, ale ja sie chyba za kare nie urodzilam, zeby sie tym pasjonować. Ilosc sprzedanych plyt? Czy biletow do kina? Moze kiedys???