No bo tu coś psują ostro
Ja idę, bo admin pisał, że coś wyłączą…
W końcu prawdziwe pytamy to teraz kafeteria.
Dokładnie. Robią dobrą minę do złej gry. Się tu wszystko sypie
A i jeszcze pisał, że teraz boty będą i raz w tygodniu każdy coś musi napisać
Co Ty znowu wymyślasz? Na kafe już wszyscy śpią. Namiarów na bardzo dzisiaj erotyczny temacik (na którym pisuję) Ci nie dam, żebyś sobie głupotek nie czytał
Na innych tematach jest smętnie, bo były kłopoty z blokującymi
Haha zaraz Cię znajdę, bo znam Twój nick z kafeterii
Ale to nie ja tam erotykuję tylko z nimi piszę. A mój nick z kafe wszyscy znają. Nawet avek mam identyczny
No i nie piszę na erotycznym tylko na trzydziestkach
Poświntuszyć można wszędzie, nawet na religijnym czacie ( z księdzem o nicku basieńka12).
Nie idę. Nie ma Pytamy to nie ma mnie w necie. Taka prawda, nie daję rady tam być.
Byłam kilka minut z dwa tygodnie temu po kilkumiesięcznej przerwie i tyle, nic. Pytamowicze siedzą tu, tam nikogo nie znam, a trudno było by mi kogoś normalnego wyłapać i zaprosić tu. Nieśmiała jestem
Ja kojarzę Cię po innym avku też z pytamy na kafeterii, bo zagadywałaś do nas pocieszając nas haha pamiętam to.
Coś Ty. Ja tam udaję, że niczego nie rozumiem i jak dzisiaj rozrabiali na wirówce, to “myślałam, że robią pranie”
Kiedyś miałam inny. Ale nigdzie sie nie ukrywam, więc mam taki sam. Chciałam tutaj dać jakiś mądrzejszy ale dziewczyny powiedziały, że ma być ten, bo już przywykły.
Nie zaglądałam tam na Kafe od ponad miesiąca, jak pojawiło się to pytamy tutejsze to też nie zaglądałam nonstop, teraz jakoś od niedawna zalogowałam się. A awatar ładny masz, sama gdybym znalazła go to by wzbudził moje zainteresowanie. Też myślę nad zmianą avka na bardziej “ludzki”.
Musialbym sam siebie nie szanowac i w dodatku,miec w potwornej pogardzie,swoj czas.
dzięki
O polnocy to ja SPIE!
Hmm. Zawsze mówiłem, że do 6 rano mogę pracować, ale jak ktoś BUDZI mnie o 6 rano, to o 6:01 jest trupem.
Szamboneria nie zasłużyła na naszą uwagę