Kto podziękuje szefowi?

Trójniaczek

2 polubienia

A to popieram…

2 polubienia

Na tym, na którym Klinczem jesteś :blush: Internet jest malutki :rofl: Kto szuka - znajduje :wink:

3 polubienia

Ja tam tylko na tem popytamowym wątku bywam i to rzadko.
Celebrytę ze mnie tam robią, czy cóś?

3 polubienia

Hahaha, ale czad ! Jak my wyglądamy :rofl: :joy:

3 polubienia

Ależ ja Cię na innych nawet nie szukałam :wink: A pytamowy czasem przeglądam, żeby sprawdzić, czy nikt się nie błąka i nie szuka drogi tutaj :sweat_smile:

1 polubienie

W punkcik. :blush:

2 polubienia

Też to robię. Straciło się bardzo dużo przefajnych userów z dawnego Pytamy. Jak praktyka wskazuje, niektórzy z nich szukają. To ja szukam ich. Więc, nie ustawajmy. :blush:

4 polubienia

Nie martw się. Odnajdą się wcześniej lub później :blush:

2 polubienia

Właśnie zajrzałem na ero i dwukrotnie się udzieliłem, Oj, nie spodobasię to tam, oj, nie spodoba… :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

A musi się spodobać? :innocent: Lecę na ero! Muszę zobaczyć! :sweat_smile:

1 polubienie

Mietły nie zapomnij z pospiechu… :stuck_out_tongue:

2 polubienia

I już Ci zadano pytanie na temat bielizny jaką nosisz. :innocent: Ludzie ciekawi są. A jeszcze jak nową twarz zobaczyli. A na poprzednim temacie taką zdecydowaną męską odpowiedź… Maestro całą noc nie zaśnie z rozpaczy, że prawdziwy men się pojawił :innocent: I dobrze! Niech nie śpi! :stuck_out_tongue:

2 polubienia

I nie czytaj tam takich rzeczy! Idź stamtąd!!! Fuj!! Tam na ero głupoty piszą! :innocent:

2 polubienia

O prawdziwości Twoich słów przekonałem się przed chwilą. Coś mnie się wydaje, że trochę tam namieszam, jak dostanę nastrój. Frustraci tam się udzielają. Zdecydowany brak wejścia smoka… :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Tylko jedno serduszko można dać? :unamused: Za ten wpis należałoby się co najmniej kilkanaście :kissing_heart:

2 polubienia

To masz tu ode mnie. Jak najszczerzej. :heart:
A tam wrzucę wiązkę granatów. :boom:

2 polubienia

Mozna zglosic o kolorek

3 polubienia

Już kolorek widzę. Okonek, kochana jesteś :kissing_heart:

2 polubienia

Ja też jestem kochany. Mój kot mnie kocha. :stuck_out_tongue:

3 polubienia