Wiedziałam, że Cię pokocha. Przecież we wszystkim mu ustępujesz Będzie taki rozwydrzony, że potem nie dojdziesz z nim do ładu
Właśnie że mu nie ustępuję. Jako jedyny, zresztą. Z pozostałymi robi , co chce, ale z birbantem te numery nie przechodzą. A i tak najbardziej lubi być za mną. Najgorzej, że już od 2 w nocy.
To pewnie fajnie Ci się śpi Kiedyś miałam “na przechowaniu” młodą koteczkę koleżanki. Polowała na nasze palce od stóp jak spaliśmy. Myślałam, że się wykończę
Nie narzekac mi tu na koty, dziekowac szefowi!
Dziękuję szefowi za wszystko!
Dobra zaliczam!
a co to takiego to ero?
Jak wypisalam w google to mi wyszlo ERO produkcja narzedzi
Ateńko, to nic takiego… Nudne i nieciekawe. Nawet się nie interesuj, bo nie warto…
@joko
A przez pomylke dalam sobie ramke zamiast tobie (wiec i tak mozna!). Dobrze ze dalo sie to zmienic
Niedługo tam się ciekawie zrobi, oj ciekawie…
Wpis kontrolny mający za zadanie sprawdzić, czy czapeczka pasuje
Bardzo pasuje, nawet kolorki sa zgrane!
Pasuje. Meldowałem powyżej.
Ero ero to od końca ore ore (szaba dabadaamore, ore ore szabadabada …)
Ja już mam ciekawie Postawiłam pucharek przy Twojej wypowiedzi i już mam gości (aż dwóch) na privie.
Nigdy nie piszę na ero, ale ludzie stamtąd czytają nas i znają z tego co piszemy “u siebie”.
Poważnie? A czego one te goście chcą? Dziwny jest ten świat…
Buzi chcą, więc nie otwieram tych wiadomości. Odczytuję je z poziomu poczty i na priwie oni widzą je jako nie czytane. Więc mogą myśleć, że mam coś popsute. I o to chodzi Pokazanie sie na ero jest prawie jednoznaczne z “szukaniem przygód i cyberków”
wyglada mi na to, ze to cos ciekawego to ero
Atusia, to takie coś o narzędziach czy narządach… To naprawdę takie sobie
No dobra, niech to bedzie wasza taka sobie tajemnica