Kto podziękuje szefowi?

Wiedziałam, że Cię pokocha. Przecież we wszystkim mu ustępujesz :wink: Będzie taki rozwydrzony, że potem nie dojdziesz z nim do ładu :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Właśnie że mu nie ustępuję. Jako jedyny, zresztą. Z pozostałymi robi , co chce, ale z birbantem te numery nie przechodzą. A i tak najbardziej lubi być za mną. Najgorzej, że już od 2 w nocy.

3 polubienia

To pewnie fajnie Ci się śpi :rofl: Kiedyś miałam “na przechowaniu” młodą koteczkę koleżanki. Polowała na nasze palce od stóp jak spaliśmy. Myślałam, że się wykończę :sweat_smile:

2 polubienia

Nie narzekac mi tu na koty, dziekowac szefowi! :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Dziękuję szefowi za wszystko! :heart: :hibiscus:

2 polubienia

Dobra zaliczam!

1 polubienie

a co to takiego to ero?
Jak wypisalam w google to mi wyszlo ERO produkcja narzedzi

2 polubienia

Ateńko, to nic takiego… Nudne i nieciekawe. Nawet się nie interesuj, bo nie warto… :cherry_blossom:

2 polubienia

@joko
A przez pomylke dalam sobie ramke zamiast tobie (wiec i tak mozna!). Dobrze ze dalo sie to zmienic

2 polubienia

Niedługo tam się ciekawie zrobi, oj ciekawie… :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Wpis kontrolny mający za zadanie sprawdzić, czy czapeczka pasuje :grin:

4 polubienia

Bardzo pasuje, nawet kolorki sa zgrane!

1 polubienie

Pasuje. Meldowałem powyżej.

2 polubienia

Ero ero to od końca ore ore (szaba dabadaamore, ore ore szabadabada …)

3 polubienia

Ja już mam ciekawie :sweat_smile: Postawiłam pucharek przy Twojej wypowiedzi i już mam gości (aż dwóch) na privie. :innocent: Nigdy nie piszę na ero, ale ludzie stamtąd czytają nas i znają z tego co piszemy “u siebie”.

2 polubienia

Poważnie? A czego one te goście chcą? Dziwny jest ten świat… :thinking:

2 polubienia

Buzi chcą, więc nie otwieram tych wiadomości. Odczytuję je z poziomu poczty i na priwie oni widzą je jako nie czytane. Więc mogą myśleć, że mam coś popsute. I o to chodzi :sweat_smile: Pokazanie sie na ero jest prawie jednoznaczne z “szukaniem przygód i cyberków” :innocent:

2 polubienia

wyglada mi na to, ze to cos ciekawego to ero :thinking:

1 polubienie

Atusia, to takie coś o narzędziach czy narządach… To naprawdę takie sobie :cherry_blossom:

2 polubienia

No dobra, niech to bedzie wasza taka sobie tajemnica

1 polubienie