To ja im dam przygody i cyberki.
Tobie benasku wyjątkowo w niej do twarzy , bo kolorki Twoje i wszystko gra (wiedziałam!)
A jak kontrolny, to ja zamawiam żółtą albo fioletową, bo mi coś nie konweniuje…
Jednak najważniejsze, żeby pompon był po LEWEJ stronie !
@ata-ata to nie tajemnica, to forum erotyczne na szamboterii, takie samo, jak cała ta szambówa. Dziś tam wlazłem i poczytałem, Tylko granat w to rzucić.
@Aszka_J
Tez tak mysle
To moze stworzymy tytul Mister Czapeczki Mikolajowej?
Ciekawe, czemu czasami jesteśmy lewoczubkowcami a czasami prawo …
@birbant
Domyslilam sie ze to ma zwiazek z Kafeteria
A cala ta Kafeteria to nic dla mnie. Na poczatku przez tydzien obserwowalam, Potem juz nie zagladalam. Nie rejestrowalam sie nawet tam
kacik erotomanow gawedziarzy pewnie na szamboterii? @joko?
Mam tu Atka paru faworytów.
Na przykład u kolegi gumowego czapka najwyraźniej lewituje…
Ale on kjest gumowy, mozna mu zaproponowac zeby sie napompowal zeby czapka lepiej lezala
@benasek
moze wieje pytamowy wiatr?
Oto jest pytanie…
Ale jak już czub zdiagnozowany, to już chyba nie ma znaczenia po której stronie ten pompon w sumie
No chyba, że się będzie upierał
A tu? … może tak samo ?
Trzeba więc szefa pytać. Przy okazji będziemy wiedzieli, czy czyta te nasze dywagacje.
Szefie, czemu czasem pompon w lewo a czasem w prawo?
Zawsze wiedziałam, że wszystko “rozgryziesz” Aż strach się bać
A nie pąpą…
ale juz siedze przy lapku i czapeczki widze…
świątecznie sie zrobilo.
tylko mam nadzieje ze kolega @Szczery_do_BULU na Wielkanoc zajeczych ani nie daj Boze oslich uszu nam nie doprawi…
Wtedy może być człowiek z jajkiem na głowie
nie wszystko, rebusy zostawiam innym…
Nie wiem od czego to zależy (może takie ustawienie), ale jak się czyta pytanie od początku to odpowiadający mają czapki, w tym ciągu: lewo, lewo, prawo i znowu lewo, lewo, prawo itd.
Zamiast rozkminiać te pom… pom… pą… pompony, piwo se wypijta…
Po pi pi pi piwie to czlowiekowi moze sie jezyk po po po platac i blednymi oczamy widzy tylko cz cze cze czerwone…