Łysolku nie kłam! Nie jesteś szczerbaty!![]()
Ale fajny temat ! ![]()
No dobra skuszę się i ja, tylko wiesz @anon80021811, bez jaj … żebym się nie ślizgała z odpowiedzią za bardzo ![]()
Masz męża?
Imię Twojej mamy ![]()
Ufff, dzięki kochana
![]()
Nie mam męża, rozwiodłam się całkiem niedawno (trochę później niż Ty …
)
Moja ukochana mami, to Maria
(mam tak na trzecie od bierzmowania myśląc, że będę tak piękna jak ona, ale lipa…) ![]()
Coś w tym jest… Frąckowiak nasz @birbant uwielbia :)))
O, pewnie dopiero zabkujesz…![]()
O rety ! Jak ja lubię czytać o takich romantycznych romansach (takich pięknych śladach, które pieczęć zostawiły na naszym życiu…) ! ![]()
Ta kłódka oznacza że nie każdy widzi pytanie? ![]()
Tak.
A kto nie widzi?
Nie wiem jak to działa, ja początku nie widziałam, teraz Tomek nie widzi,Tensora też na pewno tu nie ma,nowi użytkownicy też chyba nie od razu widzą. Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, chyba tylko admini mogą dodawać tu użytkowników. Nie wiem, tak strzelam,bo na pewno ilość odpowiedzi i aktywność nie ms na to wpływu. .
Wylogowałam się i nie widać pytania. Fajna sprawa, można oznaczać kto widzi czy raczej pomijać osoby?
My chyba nie mamy na to wpływu Kroplw9. Trzeba spytać @Szczery_do_BULU jak to działa.
@Szczery_do_BULU, @Szczery_do_BULU - chodź tu tłumacz.
to @Tanake ustawił, niech się tłumaczy. ![]()
To jest bardzo fajne. Pozwala sie odciąć od etatowego trola.Tylko na jakiej zasadzie działa? Wpuszcza się tu ludzi wybranych przez Piotra czy jak?
Moderacja musi podnieść poziom zaufania do poziomu 3, lub użytkownik musi być nagrodzonym poziomem 3 przez system. Np. użytkownikowi system obniży poziom poniżej 3 jeżeli zbyt dużo będzie zaaprobowanych flag.
A podwyższa system stopień zaufania w jaki sposób? Znaczy przez co?
System to robi po określonej liczbie wypowiedzi, lub moderator może podnieść.
A no właśnie. Bo probowalam zrozumiec i porównywalam ilości wypowiedzi z Włóczykij,żeby to ogarnąć i u niego wszystkiego więcej A to ja tylko tu jestem.Dlatego nie ogarnialam jak to działa.