Kto się odważy odpowiedzieć na osobiste pytania, które mu zadam? AMA

Aaaa,dzieki za wyjasnienie.:slight_smile:

Bardzo mi się podoba ta opcja “salon” zwlaszcza ze do dzis nie wiedzialam jak to działa. Imilo mi ze mam odpowiedni poziom zaufania _ nawet nie wiem za co)

3 polubienia

Hehe! Ja ten poziom dostałem pierwszego dnia bytności. I mocno podejrzewam, że to sprawka administracji. :grinning:

A system powiadomił mnie, że już po raz drugi zdobyłem tytuł użytkownika miesiąca. :innocent:

2 polubienia

Osoby o poziomie zaufania ponizej 3.

1 polubienie

A jakie są te poziomy? Bo w profilu widze zwyczajny ( tj ten 3?)

Poziomy zaufania są stopniowane do 0 (zerowego) do 4 (czwartego).
Użytkownicy z poziomem zaufania 3 lub wyższym widzą salon, pozostali z niższym poziomem zaufania nie widzą pytań w salonie.
Nowo przybyli otrzymują 0 i każdy napisany post musi zatwierdzić moderator, przy jedynce użytkownik pisze posty już bez nadzoru.
Poziomy zaufania zdobywa się przez aktywność, ale jest możliwość, że podnosi ją moderator nie czekając na system.
W przypadku ostrzeżeń, oflagowań, zawieszeń poziom zaufania spada i obniża go system lub moderator.

6 polubień

Po znajomości??? Ja nawet nie wiem, że go mam :slight_smile: Ale skoro wpuszczono mnie na salony, to znczy, że mam :slight_smile:

3 polubienia

Pojęcia nie mam, jak i dlaczego. Nawet nie wiedziałem, że tu taki system jest. Po prostu, dostałem zawiadomienie na priw i na mejla, i jeszcze to, że jestem najlepszym userem tego miesiąca. A minął tylko jeden dzień, jak forum powstało. O, ile wiem, to @okonek również tak miała.

2 polubienia

Bo jesteś! Brawo Ty! :slight_smile:

3 polubienia

Jam najskromniejszy z najskromniejszych :innocent:

1 polubienie

System Cię pokochał i tyle :rofl:

3 polubienia

I w skromności swej dodam, że mnie się nie da nie pokochać. :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

No właśnie! Nasz system zna się na ludziach :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Mamy wyjątkowo dobry i sprawiedliwy system. :stuck_out_tongue:

2 polubienia

W rzeczy samej :wink:

1 polubienie

U. O cóż to za ciekawa dyskusja?
Proszę o pytanie z górnej półki.

.i jedno z dolnej.

2 polubienia

Czym się zajmujesz w życiu?
Czy mógłbyś być księdzem?

2 polubienia

1.) Kiedyś, kilka lat temu zadano mi to pytanie. Nie sposob odpowiedzieć inaczej niż wtedy, bo od tamtej pory nic się nie zmieniło. Tworzę pustkę, wykorzystując do tego sztuczne diamenty i srebrny drucik.

2.) Chcesz się bić?

3 polubienia

Haha !
Druga odp. bardzo wymowna haha!
A pierwsza .
Sztuczne diamenty i drucik.
Pustka .
Ni hu hu.
W mojej blond głowie chula wiatr :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Pustka czyli próżnia, drucik w środku. Kompinuj, młoda, kompinuj… :grinning:

2 polubienia