Czy 60, 70 to ok?
W jakich jednostkach? Wh czy Ah i przy jakim napięciu?
Wh …yy…napięcie nie wiem, bo zamknęłam stronę
Im większa tym lepsza. Ale nie tylko to znacznie. Także optymalizacja i jasność ekranu oraz usługi w tle
Jak koło 40 to trzeba baterię wymienić lub nowego kupić.Mój ma ponad 3 lata a pojemność bat. jest na ponad 80%.Zachciało mi sie kupować z niewymienną baterią.Jest sposób aby go otworzyć lecz nie wiadomo czy się uda …a i jeszcze kupić w necie baterię taką samą lub lepszą,bo są też o mniejszej pojemności niż fabrycznie zamontowane.
40 Wh to do d…
Nieprocentowo to ja nie wiem.Zależy ile było w nowości…
To ja nie wiem, na ile inwestować jak nawet na onlyfans i fotki tam już jestem za stara
Nunu.Wpisz w wierszu polecenia jako administrator komendę:
powercfg /batteryreport <-naciśnij Enter i wyświetli się,gdzie masz szukać! aby zobaczyć co z bateryjką słychać
eee nie umiem Windows+r i co dalej
?
…i wpisujesz - > cmd
dobra, coś zrobiłam…i pokazuje Pracujemy nad tym. Dobra, znalazłam tylko nic nie rozumiem. Ona sie chyba już nie naładuje na full, bo te parametry to jakieś są ten…
na samej górze jest ile pojemności było jak był nowy a pod spodem ile jest teraz i oblicz ile procent pozostało!
39% a co?
ale% ? - tyle ma to mało.
nom…To trudno tak o wszystkim pomyśleć, jak się nowy kupuje. A jak jest podłączony non stop to bateria się bardziej zużywa, tak?
Tak.Najlepiej łądować do ok.90 % tylko.
Ale jak odłaczę jak naładowana to potem nie wiem, czy się podłączy a się rozłączy po godzinie trochę ponad.
Czasem w laptopach ten sposób się myli i nie jest dokładny.
Możesz na wszelki wypadek zrobić kalibrację baterii aby dokłądniej pokazywało jej prawdziwy stan.W google znajdziesz o kalibracji baterii w laptopach.trochę się różnią te sposoby co podają ale nie trzeba tego robić idealnie dokładnie.
Ojeju…to się wiąże z rozładowywaniem do 5% tak? Ale dzięki za info.