Kto wygra mecz?! LECH!

co do Serbow to sie zgadzam tych ludzi nie powinno byc w cywilizowanym swiecie
ale to temat na podrozowanie nie bijatyke na boisku
jesli smierc zajrzala mi w oczy to byl Serb w Belgradzie a wlasciwie oplotkach tego miasta

1 polubienie

To juz akcent pozasportowy jak mniemam :slightly_smiling_face:
Bezsprzecznie jednak,oni z rosyjską ekstremą,stanowia dzisiaj najgorszy rodzaj bandytyzmu na europejskich stadionach.
Zreszta poza Slowenia,czasem dotyczy to calych Bałkanow.

1 polubienie

wybaczysz odejscie od tematu? :wink:
co do Balkanow? kociol diabelski to jest
kulturowo Adriatyk

Zgadzam sie.Ta ich rządza zemsty,nawet po setkach lat…

1 polubienie

jest to jakis zwierzecy insynkt
zabic dla honoru przodkow? jestem herbowa w sensie dobrze byc kims, wiedziec duzo. umiec pierwszej pomocy udzielic, radosnie kaca przetwac i takie tam rozne :wink: ale zabijac w imie cudze?

Nie czuje nic emocjonalnego z tymi ludzmi czy krainami…W Polsce bylo,dzieki Bregovicovi,duzo tego i głośno.Cwierć wieku temu…Nie wiem jak teraz…Dla mnie to cos ulotnego jak moda…Jak Buena Vista Social Club…Nie jestem dzisiaj w stanie wysluchac tej plyty do konca…
Tak chyba sie dzieje gdy widzi sie jedna tylko,strone medalu.Te która chce sie widzieć.

co do buena vista? to cos w rodzaju Mickiewicza
ojczyzno ty moja

Benfica Lizbona-Lech Poznań,dzisiaj wieczorem…
Kolejny raz,mecz o wszystko…Tylko szanse topnieją w oczach…Rangersi remisują sobie z Benficą a Lech stracil punkty w Liege…
I teraz aby wyjsć z tej grupy,trzeba oba mecze WYGRAĆ.
W pilce nie takie rzeczy widziano.Lech wygrywal juz Man City,z Red Bullem Salzburg,wychodzil z grupy…I dzisiaj przeczytalem ze tamta ekipa byla po prostu o wiele lepsza…
Wyniki mowią wyraznie ze tak.Ze tak bylo bo przeciez byly jeszcze dwa remisy z Juventusem…
Ale ten Lech sie odradza.Jesli znowu jakis dureń nie wyprzeda drużyny przed czasem,kto wie jak bedzie.
Jestem niemal pewien ze to wszystko sie dzisiaj nie uda…Nigdy nie pisze w ten sposob ale…To zbyt mloda druzyna na sukcesy kiedy gra 3 razy w tygodniu.Seryjnie traci bramki w koncówkach,traci punkty w wygranych meczach…Jak uwierzyc w przełamanie akurat w meczu z przeciwnikiem ktory strzelil nam 4 gole w Poznaniu?
Tydzien temu Lech zgubił mecz w Liege.I to wydaje sie byc końcem tej historii…
Ale dopoki pilka w grze… :thinking:

No i na razie,na nic dobrego sie nie zanosi…
Do przerwy,1:0,Benfica…

Dziś sobie obejrzałem Lecha :slight_smile: Z przyjemnością sobie obejrzałem… z perspektywy kibica Pogoni :wink:

2 polubienia

Nie dziwie sie.Sami pewnie nie macie pojecia kiedy ostatni raz [jesli w ogóle] wywiezliscie 6 punktow z Poznania…
Ale to juz sie nie powtorzy.Pogoń jest jak pozostalych 12-14 klubow ekstraklasy.Gra dobrze tylko jedną runde. :innocent:
Jesli sie pomyle,moze mi to wypomnieć :smile:
Tragiczny mecz.Samoboj na otwarcie,karny i na deser chyba jedna z najglupszych bramek sezonu…
To jeszcze nie koniec i mozna o puchary powalczyć.Ale widac ze ta druzyna zostala rozbita zanim sie scementowala.
Pozostaje mi kibicowac jak zawsze Warcie i…Kamilowi Jozwiakowi ktory zrobi moim zdaniem,wielka kariere.

1 polubienie

3 albo 4 sezony temu Pogoń pokonała Lecha 3 razy w sezonie. Zresztą Pogoń ogólnie lepiej gra z mocnymi… a zawsze się męczy z Wisłą Płock i zespołami z dołu tabeli. W Szczecinie ładnie obrona jest poustawiana i dobry bramkarz. Z przodu im trochę brakuje

1 polubienie

Jak na razie,najbardziej podoba mi sie trener.Oraz to ze Drygas ktorego kiedys obstawialem co do kariery,zaczyna pokazywac na co go stać.