co do Serbow to sie zgadzam tych ludzi nie powinno byc w cywilizowanym swiecie
ale to temat na podrozowanie nie bijatyke na boisku
jesli smierc zajrzala mi w oczy to byl Serb w Belgradzie a wlasciwie oplotkach tego miasta
To juz akcent pozasportowy jak mniemam
Bezsprzecznie jednak,oni z rosyjską ekstremą,stanowia dzisiaj najgorszy rodzaj bandytyzmu na europejskich stadionach.
Zreszta poza Slowenia,czasem dotyczy to calych Bałkanow.
wybaczysz odejscie od tematu?
co do Balkanow? kociol diabelski to jest
kulturowo Adriatyk
Zgadzam sie.Ta ich rządza zemsty,nawet po setkach lat…
jest to jakis zwierzecy insynkt
zabic dla honoru przodkow? jestem herbowa w sensie dobrze byc kims, wiedziec duzo. umiec pierwszej pomocy udzielic, radosnie kaca przetwac i takie tam rozne ale zabijac w imie cudze?
Nie czuje nic emocjonalnego z tymi ludzmi czy krainami…W Polsce bylo,dzieki Bregovicovi,duzo tego i głośno.Cwierć wieku temu…Nie wiem jak teraz…Dla mnie to cos ulotnego jak moda…Jak Buena Vista Social Club…Nie jestem dzisiaj w stanie wysluchac tej plyty do konca…
Tak chyba sie dzieje gdy widzi sie jedna tylko,strone medalu.Te która chce sie widzieć.
co do buena vista? to cos w rodzaju Mickiewicza
ojczyzno ty moja
Benfica Lizbona-Lech Poznań,dzisiaj wieczorem…
Kolejny raz,mecz o wszystko…Tylko szanse topnieją w oczach…Rangersi remisują sobie z Benficą a Lech stracil punkty w Liege…
I teraz aby wyjsć z tej grupy,trzeba oba mecze WYGRAĆ.
W pilce nie takie rzeczy widziano.Lech wygrywal juz Man City,z Red Bullem Salzburg,wychodzil z grupy…I dzisiaj przeczytalem ze tamta ekipa byla po prostu o wiele lepsza…
Wyniki mowią wyraznie ze tak.Ze tak bylo bo przeciez byly jeszcze dwa remisy z Juventusem…
Ale ten Lech sie odradza.Jesli znowu jakis dureń nie wyprzeda drużyny przed czasem,kto wie jak bedzie.
Jestem niemal pewien ze to wszystko sie dzisiaj nie uda…Nigdy nie pisze w ten sposob ale…To zbyt mloda druzyna na sukcesy kiedy gra 3 razy w tygodniu.Seryjnie traci bramki w koncówkach,traci punkty w wygranych meczach…Jak uwierzyc w przełamanie akurat w meczu z przeciwnikiem ktory strzelil nam 4 gole w Poznaniu?
Tydzien temu Lech zgubił mecz w Liege.I to wydaje sie byc końcem tej historii…
Ale dopoki pilka w grze…
No i na razie,na nic dobrego sie nie zanosi…
Do przerwy,1:0,Benfica…
Dziś sobie obejrzałem Lecha Z przyjemnością sobie obejrzałem… z perspektywy kibica Pogoni
Nie dziwie sie.Sami pewnie nie macie pojecia kiedy ostatni raz [jesli w ogóle] wywiezliscie 6 punktow z Poznania…
Ale to juz sie nie powtorzy.Pogoń jest jak pozostalych 12-14 klubow ekstraklasy.Gra dobrze tylko jedną runde.
Jesli sie pomyle,moze mi to wypomnieć
Tragiczny mecz.Samoboj na otwarcie,karny i na deser chyba jedna z najglupszych bramek sezonu…
To jeszcze nie koniec i mozna o puchary powalczyć.Ale widac ze ta druzyna zostala rozbita zanim sie scementowala.
Pozostaje mi kibicowac jak zawsze Warcie i…Kamilowi Jozwiakowi ktory zrobi moim zdaniem,wielka kariere.
3 albo 4 sezony temu Pogoń pokonała Lecha 3 razy w sezonie. Zresztą Pogoń ogólnie lepiej gra z mocnymi… a zawsze się męczy z Wisłą Płock i zespołami z dołu tabeli. W Szczecinie ładnie obrona jest poustawiana i dobry bramkarz. Z przodu im trochę brakuje
Jak na razie,najbardziej podoba mi sie trener.Oraz to ze Drygas ktorego kiedys obstawialem co do kariery,zaczyna pokazywac na co go stać.